2024. június 21., péntek
HELYHATÓSÁGI VÁLASZTÁSOK 2024

Megújult a felsőhegyi posta

Újra régi pompájában ragyog a felsőhegyi posta épülete. Ősz Szabó Norbert, a Vajdasági Magyar Szövetség felsőhegyi szervezetének elnöke, önkormányzati képviselőjelölt elmondta, több javítást is elvégeztek rajta az elmúlt időszakban.

Az épület belsejét 2021-ben a helyi Önkéntes Központ már felújította, most pedig a külső részeken volt a sor. Rámutatott, a tetőszerkezetet megjavították, új bádogszegőket és csatornát tettek fel, a külső falakat, az ott elhelyezkedő padot és a szemetest pedig átfestették, emellett LED világítással is felszerelték az épületet. Hozzátette, egy kerékpártartót is kihelyeztek, amelyre nagy szükség volt már. Ősz Szabó Norbert örömét fejezte ki a segítségért, hiszen a festéshez szükséges összes eszközt és alapanyagot a zentai Romel üzlet adta, de a felsőhegyi helyi közösség és az Önkéntes Központ is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy mindez létrejöhessen. A helybéliek nagyon segítőkészek voltak, sokan a jó ügy mellé álltak.

A VMSZ felsőhegyi szervezetének elnöke még hozzátette, hogy a jövőben is igyekeznek odafigyelni arra, hogy a falu középületeit karbantartsák.

Nyitókép: Ősz Szabó Norbert felvétele