2024. június 14., péntek

A vásárlás élménye új dimenzióban

Új Gorenje-üzlet nyílt a városban

Nemrégiben az Újtelepen megnyílt a Hisense Gorenje Experience elnevezésű bevásárlóközpontot, amely pillanatnyilag a legkorszerűbb háztartási berendezéseket kínáló üzlet a városban. Hétszáz négyzetméteren várják a vásárlókat, a korszerű jelző annyit jelent, hogy a betérők interaktív módon ismerkedhetnek meg a különböző berendezések lehetőségeivel.

Beülhetnek a szélesvásznú képernyő elé focimeccset nézni, a boltban lévő konyhában kipróbálhatják a különböző konyhai gépeket, tesztelhetik azok képességeit, teherbírását stb. A vásárlás előtt meggyőződhetünk a termékek hatékonyságáról, kezelhetőségéről, strapabírási képességeiről, minőségéről...

A kereskedést megálmodók a vásárlás új dimenziójáról beszélnek, gondolván a termékválasztási lehetőség hihetetlen mértékű növelésére. Emlékeztetnek arra, hogy mennyire fontosak a mindennapjaink szerves részét képező, apró gépek tulajdonságai, arra, hogy egy-egy ilyen, jól és megbízhatóan működő apró berendezés mennyire megkönnyítheti, mekkora mértékben bosszúságmentesítheti életünket.

Az interaktív vásárlási módszer a legújabb trend a világban, a gyakorlatban is megtapasztalhatjuk mindazt, amit korábban legfeljebb csak a berendezéshez mellékelt utasításban olvashattunk el. A megnyitóünnepségen például a korszerű Gorenje turmix- és facsarógépekkel készített gyümölcslével kínálták a potenciális vásárlókat, helyszínen készült kávéval kedveskedtek nekik. Mesterszakács főzött a konyhában, ételkülönlegességei rámutattak a legújabb, Gorenje OptiBake névre keresztelt tűzhely előnyeire.

A többszintű sütési módszer lehetővé teszi azt, hogy egy időben akár 5 különböző finomság készüljön a sütőben, jelentős energia- és időmegtakarítást eredményezve.

A bolt másik részében berendezett audio-vizuális ponton a legújabb UHD, ULED és Laser TV-berendezésekkel ismerkedhetünk, testközelből, azaz heverőből. A Hisense tévékészülékek lenyűgözően élethű képet produkálnak, újraértelmezik a házimozi kifejezés fogalmát. Élénk kép, erős fényhatások, kifejezett kontraszt – mindez egy újfajta tévézési élményt eredményez.

A tévék a YouTube, a Netflix, a Disney+ és egyéb, népszerű platformokhoz kapcsolódnak közvetlen módon. A videojátékok szerelmesei a FIFA 22, a Spiderman és Need for Speed legújabb változatait élvezhetik a híres Hisense Laser TV 100! inches képernyőjén.

A Hisense és a Gorenje 2018 óta van jelen közösen a piacon, minderről, azaz a termékkínálatról bővebben a https://rs.gorenje.com/ és a https://rs.hisense.com/ honlapokon olvashatunk. A bolt a Stepa vajda sugárút mellett, a 38. alatt várja a vásárlókat a JYSK és Brico S áruházak tőszomszédságában.