2024. április 17., szerda

Pályázati ismertetőt tartottak Törökkanizsán

A Prosperitati Alapítvány új pályázatairól számoltak be az érdeklődőknek

Pénteken este Törökkanizsán a Helyi közösség termében tartott pályázati ismertetőt a Prosperitati Alapítvány, amelyen az érdeklődők megtudhatták jelenleg milyen pályázati lehetőségeik vannak, valamint ismertették a legfontosabb információkat. Felhívták a figyelmet arra is, hogy milyen dokumentumokat kell a pályázóknak beszerezni.
Dr. Nagy Imre, a Prosperitati Alapítvány Igazgatóbizottságának elnöke elmondta, hogy a rendezvény célja az új pályázatok bemutatása. Hozzátette, hogy az új kiírások, valamint a régiek között számos eltérés van, amelyről a munkatársak beszámolnak az érdeklődőknek.
– Minden kérdésre szivesen válaszolunk, hiszen az új pályázati feltételek kérdéseket generálnak a jelentkezőkben. Azért szerveztük meg ezt az eseményt, hogy segítsünk és válaszoljunk a kérdésekre. A pályázatokra hatalmas az érdeklődés, az eddigi előadásokra nagyon sokan eljöttek és rengeteg kérdést tettek fel. Igyekszünk minden kérdést megválaszolni és minden részletre kitérni. Rég volt már pályázatunk és sok az új érdeklődő. Reméljük, hogy sokan részt vesznek majd a kiírásokon, és sikeresen pályáznak, hiszen a vidékünk fejlesztését ez viszi tovább – mondta dr. Nagy Imre.
A törökkanizsai Szabó István mezőgazdasággal foglalkozik és már több ízben is sikeresen pályázott a Prosperitati Alapítványnál.
– Nagyon nagy lehetőség, hogy újra elérhetőek a Prosperitati Alapítvány támogatásai. Az előzőkön is pozitív elbírálásban részsültünk, aminek köszönhetően sikerült jól felszerelkeznünk mezőgazdasági gépekből és kapcsolható eszközökből. Szeretnénk ismét pályázni kapcsolható eszközre, valamint a vállakozáson keresztül feldolgozó gépekre – mondta Szabó István.

Gergely Árpád felvétele

Gergely Árpád felvétele

Nyitókép: A Porsperitati Alapítvány munkatársai minden kérdésre válaszoltak (Gergely Árpád felvétele)