2024. július 21., vasárnap

Nem emelnek a tavalyi árakon

Június 22-én kezdődik a fürdőidény Nagykikindán

A nagykikindai Jezero Sportközpont és a hozzá tartozó bánátnagyfalui szabadtéri medencén június 22-én, tehát a jövő szombaton kezdődik a fürdőidény.
A sportközpont közzétette a belépőjegyekre vonatkozó árjegyzékét is.

A nyitónapon mindkét létesítménybe ingyenes lesz a belépés, azt követően a napijegy a felnőtteknek 300, a gyermekeknek pedig 200 dinár lesz. Azok, akik több belépőjegyet vesznek meg egyszerre, spórolhatnak, ugyanis tíz belépőjegyért 2000 dinárt, huszonötért pedig 4500 dinárt kell fizetni. Ha pedig valaki egyszerre 50 belépőt szeretne váltani, azért 7500 dinárt kell kifizetnie. 

A fürdőzni vágyókat más kedvezményekkel is várják. A kitűnő tanulók bizonyítványuk vagy leckekönyvük felmutatásával 20% kedvezményben részesülnek. Ugyanennyi kedvezmény jár a rendőrség, illetve a tűzoltóság dolgozóinak, munkatársainak, az egészségügyi és a tanügyi dolgozóknak, valamint a katonáknak is a munkáltatói igazolásuk vagy igazolványuk felmutatásával. A nyugdíjasok 50%-os kedvezményre jogosultak.

Azok a nagycsaládok, amelyek felmutatják a 3+ kártyát, 30%-os engedményben részesülnek, azok a szülők pedig, akik egyedül nevelik a gyermekeiket 20%-os kedvezményre számíthatnak. A várandós nők, a hét évnél fiatalabb gyermekek és a fogyatékkal élők számára a belépés ingyenes.

A szakszervezeteken keresztül a jogi személyek számára biztosították a részletfizetés lehetőségét is.

A belépőjegyek értékesítése már elkezdődött a sportközpont recepcióján. A bérleteket egészen 2025. május 31-ig lehet kihasználni.

Nyitókép: A Jezero Sportközpont egyik szabadtéri medencéje (Fotó: jezero.org.rs)