2024. április 21., vasárnap

Szombaton Magyar Szó-élőújság

Kezdődik a Magvető nyereményjáték-sorozata

Szombaton, február 24-én tartjuk meg Tordán a 80 éves Magyar Szó élőújságát és napilapunk mezőgazdasági mellékletének, a Magvetőnek a szokásos nyereményjátékkal egybekötött bemutatóját. A rendezvény 19 órakor kezdődik a tordai Művelődési Otthonban.

Napilapunk részéről jelen lesz Varjú Márta, napilapunk főszerkesztője, Varga Attila, a Magvető melléklet szerkesztője, Vidács Hajnalka újságíró, Kállai Göblös Nikoletta újságíró, az élőújság műsorvezetője, Kecskés István, napilapunk nyugalmazott újságírója, Ótos András fotóriporter, Bágyi Sándor, a terjesztőosztály munkatársa, illetve Molnár Zoltán színművész. Meghívott vendégeink Juhász Attila, a szerb kormány Mezőgazdasági Minisztériumának államtitkára, Ótott Róbert, a tartományi mezőgazdasági titkárság titkárhelyettese, dr. Molnár Viktor, a Tartományi Mezőgazdaság-fejlesztési Alap igazgatója, illetve Tóbiás József, a VMSZ köztársasági parlamenti képviselője. Házigazdánk Dobai János, a tordai helyi közösség tanácsának elnöke.

A tordaiak részéről a helyi óvodások és a Petőfi Sándor Művelődési Egyesület Kincsünk néptánccsoportjai mutatkoznak be, a törökbecseiek részéről pedig a Jókai Mór Magyar Művelődési Egyesület néptáncosai. A műsor előtt egy fotókiállítást is megtekinthetnek az érdeklődők a Nature Photographers Group – Ergetta természetfotóiból.
A belépőjegy ára 200 dinár, mely egy tombolajegyet is tartalmaz. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Nyitókép: A tordaik tavaly is tömegesen érkeztek az élőújságra (Fotó: archívum / Ótos András)