2024. május 20., hétfő

Kiütéses idegenbeli győzelem

A Szerb Szuperliga rájátszásának 4. fordulójában a kragujevaci Radnički 1923 otthonában a TSC 4-1 (2-1) arányú győzelmet aratott.

A mérkőzést sok hibával kezdték meg a csapatok, azonban a 19. percben egy tizenhatoson belül történt kezezést követően tizenegyest ítélt a játékvezető a vendégek javára, amit Ifet Đakovac magabiztosan értékesített. A vezetés megszerzése után viszont a 27. percben a védelem mögé belőtt labdára Luka Milunović csapott le, amellyel megszerezte a hazaiak egyenlítő találatát.

Öt perccel később a TSC javára ismét egy tizenegyest ítélt a játékvezető ezt azonban Đakovac nem tudta értékesíteni. A félidő hajrájában az előrehúzódó Josif Čalušić szerezte meg a vendégek számára a vezetést.

A második játékrészben a hazaiak támadtak többet, ennek ellenére a 60. percben Nemanja Petrović 25 méterről laposan a kapuba továbbította a labdát.

A mérkőzés 86. percében egy kiharcolt szabadrúgást követően Ratkov 19 méterről védhetetlenül a kapuba lőtt, amivel beállította a végeredményt.

Három fordulóval a bajnokság vége előtt a TSC továbbra is a második helyet foglalja el a bajnoki tabellán. A következő fordulóban, szombat este a TSC hazai pályán fogadja a Voždovac csapatát.

Nyitókép: Srđan Stevanović/Sportal.rs