2024. június 20., csütörtök

Kétheti előrejelzés (március 14–28.)

Mindenfajta horoszkóp rendelhető: natális horoszkóp, amelyből megtudja, milyen kilátásai vannak az élete folyamán minden életterületen, s azok mikor aktiválódnak; karmahoroszkóp, amely a sorsfeladatával foglalkozik, s megmutatja lelke útját; összevető horoszkóp két személy között, milyen kapcsolat várható közöttük; szoláris horoszkóp, ez egyévi előrejelzés, születésnaptól születésnapig; kérdőhoroszkóp, mely egy bizonyos, konkrét kérdésre ad választ. Rendelések e-mailben: etiandi777@gmail.com, vagy telefonon: 063/89-20-936 (délután).

Kos (március 21. – április 20.)

Ez az időszak álmodozással és titkos, bizalmas dolgok intézésével kezdődik. Ezt követően a lelki dolgok értékelésének ideje jön el, s ezzel meg lesz ön elégedve. Anyagi sikerekre is számíthat. A legintenzívebb időszak 20-a után érkezik, bizonyos célt ekkor érhet el, s a baráti kapcsolatok is örömet szereznek.

Bika (április 21. – május 20.)

A barátokkal való kapcsolat ideje ez. Bármilyen társaság, egyesület, csoport előrelépést hozhat, ideje társulni valahova. Akár a közösségi csoportok, mint a Facebook is jelentős pozitívumot hoznak. A nyilvánosság elé tárhatja azt, amelyet titokban elkészített. A munka terén elismerésre számíthat, s titkos vágyát is megvalósíthatja.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Támogatásra számíthat magas pozícióban lévő személyektől. Lehet, hogy főnökének vagy az egyik szülőnek segíthet most, esetlen gondolatban jelenik meg valaki a múltból, s lelki támaszt nyújt. Emellett elismerésben lesz része, s életszínvonala is nő. A hit, a vallás most jót hoz. Külfölddel, külföldiekkel kapcsolatban sikeres időszak ez.

Rák (június 22. – július 22.)

A napokban lesz egy kis stressz, nem kap támogatást, vagy bizonyos problémák adódnak barátaival kapcsolatban. Azután sikerrel jár, főleg külfölddel és hivatalos dolgokkal kapcsolatban. Most kell megvalósítania az elképzeléseit, s 20-a után ismét próbálkozhat valamilyen támogatás igénylésével.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A kutatások időszaka ez, felszínre tudja hozni a lelkében búvó régi emlékeket is. Kereshet pártfogót, esetleg kölcsönt vehet fel jó feltételekkel. Fontos most a párkapcsolat, az intimitás, s párjával is egy magasabb szinten tudnak társalogni. Hivatalos és jogi ügyekre is jó ez az időszak.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Kitűnő időszak ez a párkapcsolat elmélyítésére, a szerelemre. Törvényes, hivatalos dolgok intézésére is kiváló időszak. Ha külföldi utazásra indul, akár párjával, akár másokkal, sikerrel jár. Mindenféle társulás is ajánlott, valakivel együtt befektetni bármibe – ez kifizető lesz. Huszadika után energiája megújul, egészsége jelentősen javul.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Önt ebben az időben az egészsége és a mindennapi munka foglalkoztatja. Egészsége javulni fog, s ha bármilyen beavatkozásra van szüksége, végeztesse el. Ami a munkát illeti, jól fogja érezni magát, akár élvezi is a munkáját, s egy hosszú távú pozitív változás lehetséges. Kisállataival kapcsolatban sikeres ez az időszak.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Élvezni fogja párja, gyermekei, szerettei és a fiatalok társaságát. Szórakozásra is sor kerül, s kedvenc hobbijára szintén lesz ideje. Partnere sikere miatt is örülni fog, ezt akár meg is ünnepelik. A család összetartó lesz ebben az időben, együtt tudnak dolgozni valamin, akár az otthonukat szépítgetni. Egészsége javul.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Otthonában lelki béke és megértés uralkodik, családtagjait közös titkok is összekapcsolhatják. Egymást most tudják a legjobban támogatni. Közös munka, az egyforma szokások, a házi kedvencek és az egészség ápolása most még szorosabbra fűzi a kapcsolatukat. Rövidebb utazások és szórakozások is megszépítik ezt az időszakot, úgymint a rokoni látogatások.

Bak (december 22. – január 20.)

Ha vannak gyermekei, ők most örömet és gyermeki felszabadultságot hoznak önnek. Merüljön bele a játékba úgy velük, mint szeretteivel is. Jó időszak ez utazásokra, vagy bármilyen tudás megszerzésére. Az anyagiakban váratlan pozitív fordulat áll be, és most tehet azért, hogy családtagjai még jobban megbecsüljék önt.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Kiváló időszak kacsingat önre, jó kereset, biztonság, anyagi sikerek, támogatások. A családdal való viszony is felerősödik, s az ingatlanokkal is sikere lesz, akár eladásról, akár vételről van szó, szerencsére számíthat, de az otthona felújítása, berendezése is aktuális lesz. A kommunikációk, megbeszélések jól alakulnak, még a nyilvánosság előtt is sikeresen szónokolhat.

Halak (február 20. – március 20.)

Ebben az időszakban jut igazán kifejezésre az ön megérzése, együttérzése, kreativitása és álmodozása, valamint művészeti hajlamát is kifejezheti. Írással, olvasással, utazással kapcsolatban sikere lesz, rokonaival pedig meghitt lesz a kapcsolat. Egy kis dugipénzt is félretehet, és rejtett tehetségét is fejlesztheti ebben az időszakban, vagy kitárhatja tehetségét, akár testvérei, szomszédai előtt is.