2024. február 23., péntek
EGY EZOTÉRIKUS TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Föld a temetőből

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 30 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.

– Tavaly szüleim sírjáról kivettem a kardvirág egy hajtását, tehát a hagymájából, egy jó csomó földdel, s hazahoztam. Elültettem a kertembe, ide a bejárat elé, szépen is növekedett, virágzott, de a minap, amikor rendeztem a sírokat a temetőben, s megemlítettem egy ismerősömnek, akivel ott találkoztam, hogy milyen szépen virágoztak, adnék neki is belőle innen a sírról azonnal, hiszen óriási bokrom van, azt mondta, hogy isten ments, nem szabad a temetőből semmit se hazavinni. Mikor rákérdeztem, hogy miért, azt mondta, bajt hoz, szerencsétlenséget, betegséget. Mit szól ön ehhez, igaz ez? Ez árthatott volna nekem is, mert azóta csak a baj van az életemben!

– Igen! Árthatott, s még ártani is fog, ameddig az ott van! Szabaduljon meg tőle a lehető leghamarabb! No de nemcsak a virágtól, hanem a földtől is körülötte, amit a temetőből hozott. A temetőből hozott bármilyen tárgy rosszat hoz, a föld is, ezért mosunk mindig kezet mihelyt hazajövünk a temetőből, s a cipőt is mielőbb meg kell tisztítani. Főleg, ha sarat hoznánk onnan cipőnkön, az igazán veszélyes, mert már több földről van szó. Ne is mondjam, ha közben a sírra taposott, s onnan jött fel a föld. Sok függ a benne lévő halottól, hogy annak milyen sorsa volt, hogyan halt meg, s mikor. A frissebb síroknál több a negatív energia, mert még friss a fájdalom. Tehát, soha többet semmit se vigyen haza a temetőből, még az útról se vegyen fel semmit a temetőben.

– Igen, megjegyeztem.

– A fekete mágusok használnak földet a temetőből, kivételesen lehet használni valamilyen nagyobb probléma eltemetésére, de ezek mind veszéllyel járnak, mert uralni kell ezeket az energiákat. Jobb az ilyesmit kerülni, s csakis fehér mágiát használni, pozitív szertartásokat, mert azok senkinek sem okozhatnak bajt. A temető tele van negatív energiával, mert sok fájdalom, gyász, félelem gyűlt össze benne. Kóbor lelkek is vannak ott, de több az összegyűlt fájdalomenergia, melyeket elementároknak is nevezünk. Ilyen energiát vihetünk haza bármilyen tárggyal, földdel, amit temetőből hozunk haza.

– Értem.

– Milyen bajok jelentkeztek önnél azóta?

– A jószágaim megbetegedtek, elhullottak. Eltörtem a kezem, amikor összeütköztem a biciklimmel, s a biciklim se jó azóta. A lábam is megrándult akkor, azóta is fáj, s nagyon erőtlennek érzem magamat. A párommal és a gyerekekkel nem egyezünk mostanában, s a barátnőm sem jár többet hozzám. Nincs kedvem élni. Ám ha mindez tényleg a virág és a föld miatt van, akkor hajlandó vagyok kitisztítani az energiákat. Akkor újra erőre kapok, s megjavulnak a kapcsolataim?

– Javulni fog a helyzete, s megszűnik a további lefelé zuhanás.

– Rendben. Mit kell tegyek, csak kiássam a virágot, s dobjam el?

– Mindenképpen ezt megteszi, de majd pontosan leírom, hogy hogyan ássa ki, s miket mondjon, amikor kidobja. Legyen mindenképpen fogyó hold, tehát telihold utáni időszak, főleg a szombat a jó nap, de megteheti olyankor is, amikor a szemetet viszik el, hogy ne álljon napokig az udvarában a szemetesben. Küldök kristályt, beprogramozva, s ezt is egy szertartás közben ássa a virág helyére az otthonában. Ezenkívül energetikailag meg kell tisztítsa lakását is, saját magát is, szeretteit akár fényképen keresztül, sőt az ólakat is, ahol a jószág volt, meg a biciklit is. És vagy megjavíttatni, vagy kidobni, ne álljon roncsként az otthonában.

– Hűha, lesz itt dolog! Hogyan tisztítom meg energetikailag mindezt?

– Természetesen leírom önnek, lépésről lépésre.

– No, ha tudtam volna, mennyi bajt okoz az a virág, dehogy hozok belőle hajtást, hagymát. Kérem akkor, küldje azokat a dolgokat, amelyek segítenek rajtam.