2024. május 8., szerda

Véglegessé vált az egyik legerősebbnek igérkező EXIT fesztivál programja – VIDEÓ

Közzétették az idei EXIT fesztivál hivatalos programját. A szervezők azt ígérik, hogy az eddigi legerősebb repertoárt sikerült összeállítaniuk, tudósít a Vajdasági RTV.
A fesztivált július 6-a és 9-e között szervezik meg a Péterváradi várban.

A szervezők igyekeznek mindenki zenei ízlésének eleget tenni. A legnagyobb előadók közül ott lesz The Prodigy, a Wu-Tang Clan, Skrillex és Eric Prydz. Mindemellett Péterváradra érkezik Nina Kraviz, Viagra Boys, Epica, Sofi Tukker, LF System, Keinemusik, Mahmut Orhan, Onyx, Claptone és a Hot Since 82. Mindez csak néhány kiemelt név a megannyi előadó közül.
Az EXIT továbbra is ápolja azt a több műfajt átfogó megközelítést, amelyről széles körben ismert, így a fesztiválrajongók élvezhetik majd a globális slágereket, a legerősebb elektronikus programot, a heves heavy metalt, a punk- és rockriffeket és a régi iskolai hip-hopot, de trap, drum'n' bass, reggae és latin hangzást is.
A minden várakozást felülmúló érdeklődésre való tekintettel a jegyek a jelenlegi áron június 30-ig, azaz máig érvényesek.
A fesztivál teljes programját, színpadokra és helyszínekre lebontva, megtekinthetik az esemény hivatalos weboldalán: exitfest.org.