2024. május 16., csütörtök

Önkénteseket toboroz a Nišville Jazzfesztivál

A rangos nemzetközi rendezvénysorozat hazai és külföldi fiatalok jelentkezésére számít, akik segédkeznének a fesztivál zökkenőmentes lezajlásában.

A Beta Hírügynökségnek eljuttatott közleményben a szervezők hozzáfűzték, hogy 200 önkéntesre lenne szükségük, akik június 30-ig jelentkezhetnek a  munkára.

A szervezők egyébként nyolc részlegbe, a közönség házigazdája, a zenészek házigazdája, marketing, sajtó, műszaki támogatási, logisztikai, biztonsági és műhely szekciókba osztják majd be a jelentkezőket, akik közül a legfiatalabbak 15 évesek lehetnek és készek kell lenniük arra, hogy el is végezzék a bevállalt feladatokat. A kiválasztott fiataloknak augusztus 5–15. között kell önkénteskedniük a fesztiválon. Az érdeklődőknek a http://nisville.com/sr/volonteri internetes címen közzétett kérdőívet kell kitölteniük, a jelöltekkel való beszélgetést július 5. és 15. között szervezik meg, a kiválasztott jelöltek listáját pedig július 20-ig teszik közzé.

A dzsesszfesztivál önkéntes programjában 2010-től kezdve Szerbia és a világ különböző országaiból eddig több mint 3000-en vettek részt.