2024. április 25., csütörtök

FRISSÍTETT: Mozgó járműből lövöldöztek Futakon, ketten meghaltak

Egy személy a helyszínen meghalt, egy másik pedig a kórházban hunyt el, miután súlyosan megsérült abban a lövöldözésben, mely az éjjel Futakon történt ‒ erősítette meg a Tanjug a rendőrség közleményére hivatkozva.

A 021.rs értesülése szerint az újvidéki Sürgősségi Osztályt nem sokkal éjfél után riasztották lövöldözés miatt.

Dr. Zoran Krulj, a Sürgősségi Osztály szóvivője szerint lövöldözésben megsebesült, eszméletlen fiatal férfit találtak a helyszínen, akit az újvidéki Sürgősségi Központba szállítottak. Fél órával később ugyanarra a címre még egy sebesülést jelentettek. Két orvosi csapat is a helyszínre érkezett, de csak a halál beálltát állapíthatták meg.
A 021.rs nem hivatalosan megtudta, két kábítószerárusító banda egymás közötti leszámolásáról van szó. Állítólag mozgó járműből lőttek egy csoport fiatalemberre, akik a Desanka Maksimović iskola előtt álltak, ekkor ketten megsebesültek. A másik sebesültet állítólag csak a rendőrségi helyszínelés alkalmával találták meg.
A kórházba szállított sebesült állapotáról még nem adtak ki közleményt, és a rendőrség sem tette közzé a tragikus eset részleteit.

Péntek délelőtt érkezett a hír, hogy az újvidéki rendőrség gyors akció során letartóztatt négy személyt: N. L. (23), D. D. (24), O. R. (21) i B.G. (26), akiket emberöléssel gyanúsítanak. Az N1 nem hivatalos értesülése szerint a futaki lövöldözésben N. Š. (19) a helyszínen életét vesztette, a súlyosan sérült M. M. (20) pedig később a kórházban hunyt el.

Nyitókép: 021.rs