2024. május 29., szerda

Luke Black képviseli Szerbiát az idei Eurovíziós dalfesztiválon – VIDEÓ

Luka Ivanović, művésznevén Luke Black kapta a legtöbb voksot a zsűritől és a nézőktől a Beovizija dalverseny tegnap esti döntőjén. Az előadó a Samo mi se spava című dallal képviseli országunkat az Eurovíziós dalfesztiválon Liverpoolban. 

Az eredményhirdetést követően Luka Ivanović elmondta: még mindig nem fogta fel ami történt, de örül a sikernek. Négy éve nem lépett közönség elé, és most igencsak rádolgozott arra, hogy visszahozza azt az elánt, amely a színpadi megjelenéshez szükséges – mondta, és megköszönte a Szerbiai RTV csapatának azt, hogy éjjel-nappal dolgoztak a produkción. Hozzátette: annak örül a leginkább, hogy a befektetett munkát a közönség is elismerte.

A produkció része ugyanis egy méretes szoborszerű díszletelem is: az előadóművész az eredeti elképzelését a szerbiai válogatókra részlegesen valósította meg, Liverpoolban azonban teljességében szeretné a közönség elé tárni a művet – jelentette be az újságírók érdeklődésére Luke Black. 

Ahogyan arról korábban is beszámoltunk, a két elődöntőről 16 előadót jutattak tovább a nézők a döntőbe, amelyet tegnap este kilenc órától élőben közvetített a Szerbiai RTV. 

Nyitókép: Luka Ivanović a Beovízión (Fotó: Szerbiai RTV)