2024. április 26., péntek

A mai nap végéig várjuk a legszebb tablóképeket!

A Magyar Szó Szép Vajdaság fotópályázatának 15. fordulójára a mai nap végéig lehet jelentkezni!

A határidő közeledtével egyre több tablókép (arckép) érkezik be hozzánk. Arra buzdítunk mindenkit, hogy aki még nem tette meg, bátran küldje el jelentkezését fotópályázatunkra és vetélkedjen A legszebb tablókép címért. A díjazottak ez alkalommal is értékes jutalomban részesülnek!

A pályázatra a mai nap végéig2023. június 1-éig küldhetik be a fotókat, a szepvajdasag@magyarszo.rs e-mail-címre. A fotópályázatra csak jpg. és png. formátumú fotókkallehet jelentkezni, a képernyőfotókat (Screenshot) nem tudjuk érvényesként kezelni.

A beküldött tablókép mellett fel kell tüntetni a végzős tanuló nevét, lakhelyét, telefonszámát, valamint az iskola nevét is, míg középiskola esetében a szak megjelölését is várjuk.

2023. június 20-án három nyertest fogunk kihirdetni az alábbi három módon:

1. Szakmai zsűrink, Molnár Edvárd és Ótos András fotós, valamint Máriás Endre főszerkesztő-helyettes, egy nyertes tablóképet választ a beérkezett fotók közül.

2. Nyomtatott napilapunkban június 5-e és 9-e között 5 szelvényt közlünk, amelyekkel Önök is szavazhatnak a legszebb tablóképre. Értelemszerűen a nyertes fotó az lesz, amely ballagó diák nevére a legtöbb szelvény érkezik. A levélszavazatoknak legkésőbb 2023. június 19-ig kell beérkezniük címünkre.

A szelvényeket tartalmazó borítékot az alábbi címre várjuk:

D.o.o. Magyar Szó Kft.

Vojvode Mišića 1.

21000 Novi Sad

FIGYELEM! A borítékon mindenképp tüntessék fel a következő megjelölést:

Szép Vajdaság fotópályázat – A legszebb tablókép!

3. Harmadik módja nyertesünk megválasztásának pedig nem más, mint a Magyar Szó Facebook-oldalán való szavazás egy erre a célra létrehozott albumon belül. Voksolni csak a tetszik, imádom és ölelés gombokkal tudnak, a többi reakciót a fotókra nem tudjuk érvényesként számítani. A szavazás június 12-én kezdődik és június 20-án déli 12 óráig tart.

Az eredményhirdetésre 2023. június 20-án, kedden kerül sor este 20 órakor a Magyar Szó honlapján és Facebook-oldalán, valamint a Magyar Szó napilap szerdai számában.

A pályázat különlegessége továbbra is az, hogy a nyereményeket vajdasági magyar közösséget támogató vállalkozók biztosítják.

A szakmai zsűrink által kiválasztott nyertesünket egy elegáns vonalú Polo Exchange márkájú karórával ajándékozzuk meg a zentai Hargita ékszerüzlet jóvoltából.

Azt a ballagót, akinek a tablóképe a legtöbb szelvényszavazatot kapja, egy kétszemélyes, hét éjszakára szóló, utószezoniszálláslehetőséggel ajándékozzuk meg a csodaszép Sutivanon, a Fülöp Apartmanház jóvoltából.

Azt a ballagót pedig, akinek a tablóképére a Magyar Szó Facebook-oldalán a legtöbb reakció (tetszik, imádom és ölelés) érkezik, az adai Cottage Spa szauna- és vendégház ajándékutalványával ajándékozzuk meg.

Szép Vajdaság fotópályázatunk 15. körében csakis vajdasági székhelyű általános és középiskolák végzős magyar tanulóinak egyéni tablóképei versenyezhetnek.

Kiskorú pályázóink esetében kérjük, hogy a fénykép mellé szülői/törvényes képviselői hozzájárulást is küldjenek, amelyben kijelentik, hogy hozzájárulnak kiskorú gyermekük tablóképének közzétételéhez a Magyar Szó Online felületén, valamint nyomtatott lapunkban Szép Vajdaság fotópályázatunk 15. körének keretein belül.

Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!