2024. április 20., szombat

Várják az érettségizőket az Arena moziban

Az Arena Cineplex moziban május 29-e és június 2-a között tartják meg az érettségizők napját, ilyen módon szeretnék megünnepelni fiataljaink életének egy új szakasza kezdetét. Az érettségizők kedvezményesen vásárolhatnak belépőket, vagyis a 2D-s filmekre 300 dináros áron, míg a 3D-s filmekre 400 dináros áron.

Az Arena Cineplex moziba látogató érettségizők a diákkönyvecskéjük felmutatásával vehetik meg a kedvezményes jegyet, a fiatalok a legújabb filmek közül válogathatnak: a Marvel Studios új alkotása, A galaxis őrzői: 3. rész, a Disney Studio által rendezett Kis hableány, az első, szerb nyelven feliratozott anime, a Suzume no tojimari, a Nintendo és az Illumination új animációs filmje, a Super Mario Bros.: A film, az első világűrben forgatott film, az Kihívás, valamint a Céline Dion és Priyanka Chopra neveivel fémjelzett szerelmi történet, a Ráadásszerelem.

A moziélmény teljességének érdekében a szervezők különleges, érettségiző kombóval várják a fiatal látogatókat: közepes méretű pattogatott kukorica és félliteres üdítő 250 dináros áron. A belépőket az Arena Cineplex mozi pénztáránál árulják.