2024. április 25., csütörtök

Megörvendeztettük olvasóinkat

Óbecsére került a Naptár főnyereménye

Figyelembe véve, hogy olvasóink mennyire kedvelik könyvnaptárunkat, és azt, hogy mennyire hűségesek ehhez a kiadványhoz, szerkesztőségünk tavaly ismét úgy döntött, egy nyereményjátékkal örvendeztetjük meg Önöket. A könyvet megvásárlók között tegnap kisorsoltunk három vérnyomásmérőt, az adai Apolo gyógyszertár ajándékát, továbbá egy kerékpárt, a topolyai Capriolótól. Főnyereményünk, egy 400 euró értékű utazási utalvány Óbecsére, Székács Józsefhez kerül, ezt az ajándékot a Domus Utazási Irodának köszönhetjük.

A sorsolást újvidéki székházunk dísztermében bonyolítottuk le péntek délben, online platformunkon élő adásban közvetítettük.

– Kedves olvasóink nagyon hűek hozzánk, szeretik a Naptárt, már hosszú évek óta ez a legolvasottabb, vajdasági, magyar nyelven megjelenő könyv. A nyereményjátékot immár 10 éve megszervezzük, az idén is rengeteg borítékot küldtek be játékos kedvű olvasóink – emlékeztette internetes nézőinket a főszerkesztő.

A vérnyomásmérő-készülékeket Németh Zoltán, a Naptár szerkesztője sorsolta ki, a halomból a kúlai Cvetanović Márta, a gombosi Mosina József és a magyarkanizsai Kocsis Tibor és Mária borítékait ragadta meg.

A Capriolo kerékpár a csókai Kiss Erzsébethez kerül, az őáltala beküldött borítékot a főszerkesztő húzta ki a többi közül, reméljük, kedveli az egészséges életmódot, és szeret biciklizni.

Kasza Jennifer, Németh Zoltán és Varjú Márta (Fotó: Dávid Csilla felvétele)

Kasza Jennifer, Németh Zoltán és Varjú Márta (Fotó: Dávid Csilla felvétele)

Kasza Jennifer fiatal kolléganőnk az óbecsei Székács Józsefet örvendeztette meg, az idén ez a kedves olvasónk fog nyaralni a Domus Utazási Iroda szervezésében. Szerencsés olvasónk maga dönti el, hogy egyedül vagy többedmagával utazik, és azt is, hogy hova. Az ügynökség 400 euró értékben fedezi a költségeket. Gratulálunk!

A főszerkesztő bejelentette, hogy a könyvnaptár az idén is megjelenik, 2024-es jelzéssel, kollégáink már készítik az érdekes anyagokat, Német Zoltán már gondolkodik az új könyv felépítéséről. A kiadványt hagyományosan novemberben, az Adorjáni Hurka-és Kolbászfesztivál előtti napokban fogjuk elküldeni az újságárusokhoz. Kedvenc könyvünk újbóli megjelenésének tehát tízéves jubileumát ünnepli 2023-ban, noha az első ilyen kiadvány már 1945-ben, 78 évvel ezelőtt került ki a nyomdából. Napilapunk első és legrégebbi kiadványának újraindítása, hosszabb kihagyás után, 2013-hoz köthető, amikor is új formában, a korábbiaknál olvasmányosabb cikkekkel, sokszínű tartalommal, friss, modernebb változatban, érdeklődést felkeltően, a megváltozott olvasói szokásokhoz alkalmazkodva látott hozzá a szerkesztő a kiadvány elkészítéséhez. A visszajelzésekből ítélve volt értelme újrakezdeni, mert nagy a sikere, szeretik és várják olvasóink. Minden évben valami újat, jobbat hozzáadunk a korábbi elképzeléshez. – Az olvasás létszükséglet, szükségünk van a szavakra, az olvasásra, a könyvre, arra, hogy a lelkünket erősítsük, hogy felszabadítsuk a képzelőerőnket, szórakozzunk,  kikapcsolódjunk. Naptárunk üdítő színfoltként hozzásegít bennünket ehhez – véli a főszerkesztő.

Nyitókép: A Naptár szerkesztője, Németh Zoltán az egyik nyertes borítékot húzza ki (Fotó: Dávid Csilla felvétele)