2024. április 25., csütörtök
NŐI SZUPERLIGA

A TSC-lányok győzelme

Belgrád: Zvezda B–TSC Magyarkanizsa 0:1 (0:0)

A Rajko Mitić Stadion segédpályája, 50 néző, vezette: Milovanovic (Kragujevac). Góllövő: Belovan a 90+3. percben.

Zvezda B: Milisavljević, Stojaković, Ilijazi (Zavišić), Ilić, Ana Marković, Milovanović, Nikolić, Maksimović (Biserčić), Radosavljević (Stefanović), Andrea Marković (Šebek), Stojanović.
TSC: A. Vesić, Božić, Kecman, Marjanović, Belovan, Krivokapić (Drobnjak), Jovanović, Đurđevac, M. Vesić (Ivošević), Vujadinović, Andrić.

A magyarkanizsai együttes kissé szokatlan időpontban, kedden délután játszotta le idei első bajnoki mérkőzését. A belgrádi találkozó első félidejében az esélyesebb vendégcsapat nem tudott túl sok veszélyes helyzetet kialakítani, a Tisza-partiak a 37. percben jártak legközelebb a gólhoz, Belovan távoli bombáját azonban Milisavljević kiszedte a léc alól. Az utolsó percekben sorra rúgták a szögleteket a TSC-s lányok, és egy ilyenből sikerült is megszerezniük a győztes találatot: a bírói ráadás 3. percében Đurđevac beívelése után Belovan ugrott a legmagasabbra, és öt méterről a jobb felső sarokba bólintott. A kék-fehérek a fontos három pontnak köszönhetően feljöttek a táblázat 4. helyére, és továbbra is jó esélyük van bejutni a felsőházi rájátszásba.