2024. április 24., szerda

4 NAPIG TARTÓ, 10%-OS KEDVEZMÉNY NYUGDÍJASOKNAK

A Super Vero minden hónapban, a nyugdíj folyósításának napján és a hónap 25. napja körül 10%-os kedvezményt biztosít azon nyugdíjasok számára, akik a PIO alap által a Munkaviszony (PIO.RS) kategóriába tartoznak.

Ezen a héten, 10-től 13-áig, 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak a nyugdíjasok.

A kedvezmény friss húsra, tejre és tejtermékekre, tojásra, lisztre, olajra, gyümölcsre, zöldségfélékre és több mint 20.000, különböző kategóriából származó termékre vonatkozik.

A kedvezmény nem vonatkozik a cigarettára, sajtóra és a Jumbo termékekre, és azokra, amelyeknek az ára rendkívül alacsony, valamint a már akciós termékekre. Mivel az akciós termékekre általában jóval nagyobb az árengedmény, a megtakarítás is magasabb.

A nyugdíjaskedvezményre való jogosultsághoz nyugdíjcsekk, bankszámlakivonat, személyi igazolvány vagy egyéb, érvényes személyazonosító okmány felmutatása szükséges.

A Vero Club hűségprogramhoz csatlakozott nyugdíjasok kedvezményes termékek vásárlásakor 200 és/vagy 500 dinár értékű utalványra váltható pontokat kapnak. A hűségprogramról bővebben a www.veroklub.rs oldalon és az üzletekben tájékozódhat.

Kedves nyugdíjasok, legyen az első reggeli úti cél a Super Vero.

Újvidéken a Partizán és az Ipari utcák sarkán!