2024. április 19., péntek
EGY EZOTÉRIKUS TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Rossz csillagkép

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 30 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.
– Kérem, mondja meg nekem őszintén, hogy lehet-e javítani a sorsomon, ha rossz csillagállás alatt születtem? Ha rossz sorsot érdemlek, a karma, vagyis a múlt életek miatt, lehet-e, szabad-e segítséget, könnyebbülést keresnem? S ha keresek, megtalálom-e?
– A karma, a sors, a múlt életek következményei. Leginkább három élet van összefüggésben. Az egyikben elkövetünk valamilyen hibát, a másikban tapasztalatokat és tudást szerzünk a másik oldalról, meglátjuk az igazságot. A harmadikban pedig visszakapjuk azt a rosszat, amit elkövettünk, de a második élet tapasztalata mégis segít minket. Nem büntetésnek kell felfogni a dolgot, hanem életleckének. Amikor megtanultuk a leckét, akkor továbbléphetünk, nem kell többé szenvednünk. Ha viszont nem tanultuk meg, akkor az a lecke elkísér bennünket életünk végéig, vagy több életen keresztül is, ameddig meg nem tanuljuk azt, amit kell. Ha netán újabb hibákat, bűnöket követünk el, azzal csak nehezítjük a sorsunkat. Amikor javítani akarunk sorsunkon, az mindig pozitív dolog, ha a módja is pozitív. Tehát nem taposunk másokba, hogy javakat szerezzünk – lelkiismeretünk maradjon tiszta. Tehát meg kell tapasztalnunk a rosszat is, de nem kell tétlenül csak szenvedni, nem kell ölbe tett kézzel várnunk életünk végét, hanem tenni kell a javulásért. Bármi rossz ér bennünket, vagy régóta jelen van az életünkben, tegyük fel a kérdést, hogy vajon mire jó ez a rossz dolog? Hogyan szolgálja javamat? Nemcsak büntetés ez, hanem ezáltal megtanulok valamit. A hitet, esetleg a kitartást, vagy meg kell tanulnom megbocsátani, esetleg bátrabb lenni, vagy hallgatni, netán kifejezni magamat kellő módon.
– Tehát, ha megtanuljuk a leckét, akkor abbamarad a szenvedés?
– Pontosan, abbamarad, vagy enyhül, ez mindig az egyéni karmától függ, de hogy javul a sorsunk, az biztos.
– Mi van akkor, ha nem jövök rá, hogy mit kell csinálnom, mi a sorsfeladatom?
– A horoszkópja alapján meg tudom mondani azt, hogy mi az ön sorsfeladata. Azt is, hogy könnyű, normális vagy nehéz karmája van-e. Tudok adni önnek bolygó yantrákat, ez egy kis képecske, amelyen annak a bolygónak a yantrarajza van rajta, amelyik a legnagyobb problémát okozza az ön horoszkópjában. E yantra mellé adok néhány gyakorlatot, melyeket hetente egyszer kell megtennie, ha lehet, élete végéig. Ezzel ledolgozza a karmáját.
– Milyenek ezek a feladatok?
– Például, akinek a Szaturnusz bolygója az, amely a legtöbb rossz fényszöget kapja, neki szombatonként kell valami jót cselekednie szegényekkel, betegekkel kapcsolatban, esetleg fekete színű állatokat etetnie olyankor. Akinek pedig a Hold van a horoszkópjában rossz fényszögben, annak hétfőn kell terhes nőkkel, kisbabákkal, esetleg anyákkal, asszonyokkal cselekednie valami jót, vagy fehér állatokat segítenie bármilyen módon.
– Szeretném, ha megnézné nekem azt, hogy melyik bolygómat kell e módon gyógyítanom? Emellett még mi az, ami segítene?
– Ha ismerjük a születési órát és percet is, akkor azt is megállapíthatjuk, hogy melyik horoszkópházban van a holdcsomópont és a rossz fényszögű bolygó, s így még több információt kaphatunk. Ezenkívül arra az életterületre, ahol nincs szerencséje, védelmező amuletteket készítek, az már enyhíti a rosszat. Talizmánokat is adok, ami bevonzza a jót. Például, ha pénzügyi gondjai vannak, sorsszerűen, akkor az amulett és a talizmán hatására javulás áll be, tehát talál munkát, vagy cserél munkát, vagy mellékkereseti forrást fedez fel, esetleg valami ajándékot kap vagy nyeremény üti a markát. Ám főnyereményre, óriási pénzösszegre nem tehet szert, mert ez nincs az ön sorsában „megírva". De a javulás meglesz, s ez már sok örömöt tud okozni.
– Értem. Meg is adnám a születési dátumot, habár az órát nem tudom.
– Igen, esetleg azt is mondja meg, melyek azok a gondok, amelyek ismétlődnek, s amelyeket meg szeretne oldani. Javítani biztos tudunk, de továbbra is figyelembe kell venni a megadott irányt.
– Annyit tudok, hogy a holdcsomópontom a második horoszkópházban van.
– Ez annyit jelent, hogy valamiben nagyon tehetséges, hogy miben, ez a jegytől függ, amiben a holdcsomópont van, és azt is jelenti, hogy szerencséje lesz a pénzzel, ha azt ön keresi meg. Ugyanakkor ne várjon partnerétől pénzt, ne várjon nagy örökséget sem. Minél jobban szeretne pénzt vagy nagy örökséget kihúzni partneréből, annál kevesebbet kap. Ha elengedi ezt az elvárást, akkor azért néha valamennyit mégis kap. Ezt a dolgot el kell fogadnia, s arra kell összpontosítania, hogy a saját keresetét növelje. Erre tudunk talizmánt készíteni, s nem arra kell törekedni, hogy másoktól és a partnerétől pénzt kapjon. Ahol viszont problémás bolygó van, ott védelmező amulett is kell, s így tudunk segíteni.