2024. április 25., csütörtök

FRISSÍTETT – Autós üldözés Újvidéken, két személyt letartóztattak

A rendőrség négy személyt tartóztatott le egy tizennyolc éves fiatalember elrablása miatt – írja a 021.rs hírportál.

A kamenicai fiú eltűnését vasárnap hajnali 3.30-kor jelentette az édesapja a rendőrségen. Az emberrablók 200 ezer eurót követeltek az édesapától, hogy visszakaphassa a fiát.

Vasárnap, valamivel 12 óra előtt üldözés történt Újvidéken, a városi szemétlerakó közelében, a Klisa városrészben. A személygépkocsi csomagtartójában a rendőrök sértetlenül találták meg az elrabolt fiút, majd letartóztatták az újvidéki M. R.-t (20), S. B. Đ.-t (20), G. B.-t (20) és egy tizenhét éves fiatalt is, áll a rendőrség közleményében.

M. R.-t, S. B. Đ-t és G. B.-t 48 órás előzetes letartóztatásba helyezték, majd bűnvádi feljelentés mellett az újvidéki Felső Ügyészség elé kerülnek, míg a kiskorú gyanúsítottat az illetékes újvidéki ügyészség elé vezetik.

Bratislav Gašić belügyminiszter gratulált az újvidéki rendőröknek a rendkívül szakszerűen végrehajtott akcióért, majd hozzátette, hogy ez az eset is kiválóan bizonyítja, hogy a rendőrök éjjel-nappal védelmezi a polgárokat és nem engedik meg, hogy bárki is veszélyeztesse a gyermekeink életét és jövőjét.

Nyitókép: Illusztráció (Vajdasági RTV)