2024. április 25., csütörtök

A SkyShowtime-on térhet vissza A besúgó

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az HBO MAX, a második legnépszerűbb internetes streamingsugárzó platform takarékossági okokra hivatkozva számos európai sorozatot törölt a kínálatából.

Ezek közül több is a Szerbiában még a múlt év végétől, Magyarországon viszont februártól elérhető online tartalomsugárzón, a SkyShowtime-on lesz nézhető. A besúgó című magyar sorozat közvetítési jogát, sok más sorozattal együtt, ugyanis a SkyShowtime – a Comcast és a Paramount Global európai streaming vegyesvállalata – szerezte meg. Ugyanis, megállapodást kötött a Warner Bros. Discovery céggel, és 21 európai HBO Max Original sorozat kizárólagos jogait szerezte meg egész Európában, ezek közül három Skyshowtime Original-tartalomként érkezik majd. A 21 európai sorozat összesen 168 epizódot és nagyjából 150 órányi tartalmat jelent, és ezek között van a magyar széria is.

A három új sorozat, amelyeket SkyShowtime Original sorozatként mutatnak be, az ID (Finnország és Svédország), a The Winner (Csehország és Szlovákia), valamint a Warszawianka (Lengyelország). Emellett a SkyShowtime bemutatja a Vagy így, vagy úgy című spanyol vígjátéksorozat második évadát, miközben az első évadot is elérhetővé teszi a szolgáltatáson. A premierdátumokat egy későbbi időpontban jelentik be.

Öt másik sorozat premierje nemrégiben az HBO Maxon volt, de mostantól a SkyShowtime-on kapnak új, exkluzív otthont. A streamingszolgáltató közölte, hogy opciós joga lesz a megújított sorozatok világméretű jogainak megszerzésére, valamint több sorozat új évadainak megrendelésére is lehetősége lesz.