2024. április 26., péntek

Koncert az elhagyatott állatokért

Az újvidéki Rebuild Collective Egyesület szervezésében ma, december 30-án, pénteken 21 órakor a CK13 Ifjúsági Központ helyiségeiben jótékonysági koncertre várják az állatkedvelőket, a buli teljes bevételét az Újvidéki Állatvédő Egyesület – SPANS támogatására ajánlják fel.

Az egyesület már hosszú évek óta otthont biztosít a városszerte elhagyatottan barangoló kutyák és macskák számára. A Hardcore still gives gyűjtőcím alatt elképzelt koncertplatformon fellép a belgrádi BRONZE hardcore, a STATICØ hardcore punk, a CITIZEN X punkrock és az újvidéki FIRST FLAME hardcore együttes. Belépőket a CK13 bejáratánál vásárolhatnak az érdeklődők 700 dináros áron.

A belépőkből származó teljes bevételt, mint ahogy már említettük, a SPANS támogatására ajánlják fel, amelynek aktivistái az utcán kóborló állatokról viselnek gondot. Etetik őket és az egészségükről is gondot viselnek, igyekeznek számukra szerető gazdit találni. Munkájukat egyetlen állami intézmény, egyetlen alap sem támogatja, és kizárólag a polgárok szolidaritására támaszkodhatnak.

Élelmiszerre van leginkább szükség, ezért a szervezők arra kérik a koncertre látogatókat, hogy konzerveket, vagy pedig kutya- és macskatápot hozzanak magukkal, emellett pénzbeli adományokat is elfogadnak, amelyeket az erre kihelyezett dobozba tudnak majd bedobni. Lehetőségünk van a szervezet folyószámlájára adományt befizetni, ezt az Udruzenje za zastitu zivotinja Novi Sad – SPANS, 325-9500600031492-52 címzett és számsor feltüntetésével tehetik meg a jótékony polgárok.

Nyitókép: Dávid Csilla felvétele