2023. január 28., szombat

Sport

In memoriam Kómanné Horváth Margit – Maca

A napokban szomorú hír járta be Topolyát. 90 éves korában elhunyt Kómanné Horváth Margit – Maca, a topolyai női kosárlabda minden idők egyik legkiválóbb egyénisége.

Felzárkózók a középpontban

Az angol FA-kupa küzdelmei mellett a további európai nagyligák aktívak lesznek a hétvégén, és több helyütt is nagyravágyó gárdák csapnak össze közvetlen éllovasokkal.

A Pavlova Maria, Sviatchenko Alexei „magyar” páros

Ötödik a magyar duó

Az ötödik helyen végzett a Pavlova Maria, Sviatchenko Alexei alkotta magyar páros a finnországi Espooban zajló műkorcsolya-Európa-bajnokságon.

Szerbia nyerte meg a három nemzet tornáját Belgrádban (Fotó: SAS)

Szezonnyitás rekorddöntéssel

Január végével lassan világszerte beindul az új atlétikaszezon a fedett pályás versenyekkel. Szerbia legjobbjai is túl vannak már az első nemzetközi megmérettetésen: a héten Belgrádban, a banjicai...

Elizabeta Samarának ezúttal sokkal nehezebb dolga volt, mint Újvidéken (Ótos András felvétele)

Búcsúzott a Novi Sad

Az első, újvidéki mérkőzéshez hasonlóan a Tarnobrzeg a visszavágón sem kegyelmezett a Novi Sad együttesének a női asztalitenisz BL negyeddöntőjében.

Dončić mindössze három percet játszott Phoenixben (Fotó: Beta/AP)

Kihirdették az All Star-kezdőket

Az NBA hivatalos oldalán hozták nyilvánosságra annak a tíz játékosnak a nevét, akik kezdőként lesznek ott a gálahétvége február 19-én esedékes slágermeccsén.

Vinicíus Júnior gólja megpecsételte a mérkőzést (Fotó: Beta/AP)

Fordítás a Bernabéuban

Madridi rangadóval derült fény a spanyol Király-kupa utolsó elődöntős szereplőjére, a Santiago Bernabéu Stadionban pedig igazi parázs összecsapás alakult ki.