2024. április 27., szombat

Karácsonyi varázslat a Promenádánál és a központban

A The Best Events egyesülete a Color Media Communications vállalat támogatásával téli fesztivált szervez Karácsonyi varázslatok elnevezéssel, az eseménysor január 10-éig tart a Promenada bevásárlóközpont előtti téren.

A fesztivál színes programjai teljessé teszik a karácsonyi hangulatot, az esemény minden látogatója átérezheti ezt. Minden este 6 órakor az „Éneklő karácsonyfán” gyermekkórusok lépnek fel, karácsonyi és újévi dalokat adnak elő, emellett népszerű újvidéki együttesek is koncerteznek.

A legkisebbek számára különlegességnek számítanak a Talent Show című bábelőadások, valamint a kreatív műhelymunkák is. A karácsonyi díszekkel ékesített faházikókban a látogatók különféle, az ünnephez kötődő kézműves termékeket vásárolhatnak, egyebek mellett dekupázs tárgyakat, ékszereket, édes és sós ételkülönlegességeket, valamint forralt bort és teát, amely elmaradhatatlan részét képezik a téli fesztiváloknak.

A Téli műhelymunka, a szalma játszóház és a körhinta minden gyermek számára élményt jelent. A fesztivál részletes programjairól itt tudhatnak meg bővebbet az érdeklődők.

Nyitókép: A Szabadság téren is felállítják a pultokat, ott is lesz téli vásár. Ezeken a hagyományos rendezvényeken ünnepi illatok között tölthetjük időnket, a Szabadság téren is felállítják az éneklő