2022. december 5., hétfő

Sport

Hegedüs Csaba igen közkedvelt a magyarok körében (Fotó: MTI)

Hegedüs Csaba a kitüntetett!

Idén is tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten.

Sofia Goggia (Fotó: sportal.it)

Nyert az olimpiai bajnoknő

A fő esélyesek, a norvég Aleksander Aamodt Kilde és az olasz Sofia Goggia győzelmeivel kezdődött meg az alpesi világkupa hétvégi sorozata.

Magyar–román 1:1

Az Eb után újraindult női Bajnokok Ligája hétvégi fordulójában mindkét magyar csapatnak bukaresti ellenféllel kellett megküzdenie: a Győr a Rapidot fogadta, a Ferencváros pedig a CSM-hez utazott.

Jelenet a mérkőzésről (Fotó: Sky Sports)

Furry megvédte címét

Továbbra is a brit Tyson Fury a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka, mivel szombat éjszaka a címvédő összecsapásán technikai KO-val legyőzte honfitárs kihívóját, Derek Chisorát.

Bogdanović visszatért!

Remek hír érkezett Atlantából szombat hajnalban, hiszen csaknem nyolc hónapos kényszerszünetet hozó sérülés után visszatért a parkettre Bogdan Bogdanović.

A Proleter 2022-es bajnokcsapata

A Proleter az új bajnok!

Tegnap délután Nagybecskereken tartották meg a Szuperliga playoffját, amelynek két elődöntős meccsén a két címjelölt, a vendéglátó Proleter és a címvédő Spartacus győzött. A bronzérmes meccsen nem...