2024. április 27., szombat

Irány az Újvidéki Oktoberfest!

Játsszon újra a Magyar Szóval és nyerje meg a páros belépőjegyünk egyikét!

A Magyar Szó Online csapata ismét megajándékozza kedves Olvasóit!

Ez alkalommal az Újvidéki Oktoberfest sörfesztiválra sorsolunk ki 4-4 páros belépőjegyet, amelyek az esemény pénteki vagy szombati napjára érvényesek. A rendezvényt idén is szeptember 23-án és 24-én, Újvidéken, a Promenada bevásárlóközpont előtti téren tartják meg, ahol a vendégeknek, a kiváló sörök mellett, alkalmuk lesz perecek, kolbászok, s egyéb bajor ételkülönlegességek kóstolására is. Az eseményt mindkét nap gazdag zenei program kíséri, s a bajor dallamok mellett, a fesztiválhangulatról többek között az Orthodox Celts, a The Frajle, az ABBA Tribute Band, a Bijelo Dugme Tribute Band gondoskodik.

Ha szeretné, hogy az Öné legyen a 4 darab pénteki vagy a 4 darab szombati napra szóló páros belépőjegy egyike, e nyereményjáték Facebook-posztja alatt hozzászólásban írja meg, hogy a fesztivál melyik napján (pénteken vagy szombaton) és kivel látogatna el az eseményre, akinek Facebook-profilját a hozzászólásban meg is jelöli.

A nyereményjáték 2022. szeptember 23-án, pénteken délelőtt 9 óráig tart, amikor is Facebook-oldalunkon kihirdetjük szerencsés nyerteseinket!

A részletes programról és az esemény egyéb híreiről az alábbi oldalon tájékozódhatnak:
http://communications.rs/oktoberfest2022/

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt olvashatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!