2022. szeptember 29., csütörtök

Vajdaság/Óbecse

Felújítások a Partizanban

Az óbecsei önkormányzat 2020-ban vette át a DTV Partizan hatásköreit, tehát már jogi alapja is van arra, hogy jelentős beruházásokat valósítson meg ebben a sportlétesítményben.

(Archív fotó: Vlastimir Jankov)

Egészség Ösvénye

Az óbecsei Cukorbetegség Ellen Küzdő Társaság az idén is folytatja hagyományát, és megszervezi az Egészség ösvénye elnevezésű akcióját, a népszerű BEST-et.

Gyermekheti rajzpályázat

A Gyermekhét alkalmából Jogom van egészséges környezetben játszani címmel ökopályázatot hirdetett az Ökobecse civil szervezet és a Prizma – 1993 könyvesbolt, a rendezvény házgazdája pedig a Than...

Őszi lomtalanítás

Október 3-ától 14-éig a Tiszamente-Óbecse Kommunális Szolgáltató Kft. az ősz folyamán is szervez lomtalanítási, nagytakarítási akciót Óbecse község területén.

Szív alakú piros konténerek

Óbecsén immár egy éve sárga konténerekben gyűjtik az újrahasznosítható hulladékot, nemrégiben pedig új kupakgyűjtő tározókat is felállítottak.

Gyereket a magasba!

A budapesti székhelyű Három királyfi, Három királylány Mozgalom szeptember 24-én (szombaton) 11órai kezdettel ötödik alkalommal szervezi meg Magyarországon a Gyereket a magasba! elnevezésű...