2024. április 27., szombat
MAGYARCSERNYE

A vadászegyesületeket támogatják

A magyarcsernyei község a napokban tette közzé a vadászegyesületekre vonatkozó 2022. évi támogatási pályázatát. A támogatás keretösszege 500.000 dinár, melyet a község a 2022-es költségvetéséből különített el.

A támogatásra azok a vadászegyesületek jelentkezhetnek, amelyek hivatalosan is be vannak jegyezve, működési tevékenységüket a magyarcsernyei község területén végzik, nincsenek felszámolás alatt, vagy működési engedélyük nincs bevonva, számlaszámuk nincs lezárva, nincs adósságuk semmilyen hivatali szerv felé, valamint az utóbbi két évben semmilyen tevékenységükért nem lettek megbüntetve. Az érdekeltek az éves tevékenységeikre kérhetnek támogatást.
Pályázni 2022. június 26-áig lehet. A teljes pályázati anyag a községháza hivatalos oldaláról is letölthető (https://www.novacrnja.rs/sr/) a jelentkezési lappal együtt. A további felmerülő kérdésekkel kapcsolatban személyesen, telefonon, a 0230/815-030-as telefonszámon, vagy a ncfinansije@gmail.com villámpostán lehet érdeklődni.

A teljes pályázati anyagot személyesen vagy postai úton juttathatják el az egyesületek. A cím: Magyarcsernye Önkormányzata, Komisija za sprovođenja postupka dodele sredstava udruženjima i drugim organizacijama civilnog društva, JNA 110, 23218 Magyarcsernye. A borítékokra mindenképpen fel kell tüntetni: Za konkurs Lovačkih udruženja – ne otvarati.