2024. április 27., szombat

Üdülési lehetőség a Magyar Szóval

A Magyar Szó Online csapata ismételten megajándékozza Olvasóit az üdülés és a kikapcsolódás lehetőségével.

A mórahalmi Elixír Hotelbe kettő fő részére szóló ajándékutalvánnyal kedveskedünk azon szerencsés Olvasóinknak, akik részt vesznek mostani nyereményjátékunkban.

Az Elixír Hotel ajándékutalványa kettő fő részére szól, ami magába foglalja két éjszakán át az elegáns, kényelmes, légkondicionált kétágyas szobában a szállást, a svédasztalos reggelit és vacsorát, az Elixír Hotel Medical wellness részlegének korlátlan használatát (pihenőszoba, terápiás medence, finn szauna), a fürdőköpeny bekészítését a szobába, wifi internet hozzáférést, valamint a Szent Erzsébet Gyógyfürdő aktuálisan üzemelő medence és szauna szolgáltatásainak korlátlan és ingyenes használatát.

Ha szeretné, hogy az Öné legyen az ajándékutalvány, nincs is más dolga, mint e nyereményjáték Facebook bejegyzése alatt hozzászólásban megjelölni azt a személyt, akivel ezen a csodálatos helyen eltöltene két felejthetetlen napot.

A nyereményjáték 2022. március 28-án, hétfőn 14 órakor zárul, amikor is Facebook-oldalunkon kihirdetjük a szerencsés nyertesünket.

Figyelem: az ajándékutalvány 2022. július 31-ig használható ki! Továbbá felhívjuk kedves Olvasóink figyelmét, hogy az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő! Mértéke 18 éves kor felett 500 Ft /fő/éjszaka.

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt tájékozódhatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!