2024. április 27., szombat

Nyerjen belépőjegyet a Green Love Fesztiválra!

Az idei Green Love Fesztivált az Újvidéki Vásáron tartják meg hétvégén, július 30-án és 31-én. A fesztiválon a legjobb DJ-k fognak gondoskodni arról, hogy az elektronikus zene szerelmeseinek két felejthetetlen estet szerezzenek. A kiváló hangulatot július 30-án, pénteken Jay Lumen fogja szavatolni, mellette Miloš Vujović és a Linear Disruption is fellépnek. A következő estén, szombaton a zöld varázslat folytatásáról Sebastien Leger, DJ Novak, Fakir és Bokee gondoskodik. A szervezők örömüknek adtak hangot amiatt, hogy most már végre hosszabb idő után újra megrendezhetik a fesztivált, és szerkesztőségünknek felajánlottak három páros belépőjegyet a szombati napra, amit kedves Olvasóink között szeretnénk most kisorsolni.

Ha Ön is szeretne részt venni a nyereményjátékunkban, a következőket kell teljesítenie:

– ossza meg nyilvánosan ezen bejegyzésünket a Facebook-profilján,

– jelölje meg a bejegyzésében a Green Love Festival Facebook-oldalát.

A nyereményjáték holnap (2021. július 27-én) 15 óráig tart, amikor is Facebook-oldalunkon közzétesszük szerencsés nyerteseink névsorát, akik a helyszínen a személyi igazolvány felmutatásával érvényesíthetik a nyereményüket.

A biztonságos szórakozás érdekében a 18 évnél fiatalabbak nem vehetnek részt az eseményen, valamint a járványügyi előírásokat is szigorúan be kell tartani.

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt tájékozódhatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!