2024. április 27., szombat

Fogadták az iskolaversenyeken részt vevő diákokat

Péntek délelőtt a zentai városházán az önkormányzat nevében Zelić Aleksandar, a községi tanács sporttal és ifjúsággal megbízott tagja fogadta a zentai általános és középiskolák azon diákjait, akik sikeresen szerepeltek az iskolai sportversenyeken.
Zelić gratulált nekik a kitartásukért, és elmondta, hogy tisztában van azzal, milyen nehéz tanulni, az edzéseken is részt venni és versenyezni is. A diáksportolókat Bicók Róbert, a Zentai Sportszövetség elnöke is üdvözölte. Beszédében kiemelte, hogy a sportoló gyermekeknek nagyon jól be kell osztaniuk az idejüket, hiszen nemcsak a tanulással kell foglalkozniuk, hanem a sporttal is.

– Nagyon örülök annak, hogy ennyien sportoltok, mert közületek kerülnek majd ki a város legjobb sportolói, s Zenta nagyon büszke a sportolóira, akik közül néhányan mindig ott vannak a négyévente megrendezésre kerülő olimpiákon is – fogalmazott Bicók Róbert, aki Zelić Aleksandarral és Szegedinszki Igorral, a Zentai Sportszövetség titkárával elismerő okleveleket adott át a sikeres sportolóknak.