2024. április 27., szombat

Öt közlekedési baleset egy nap alatt

Az elmúlt nap folyamán öt személy sérült meg közlekedési balesetekben Újvidéken – írja a 021.rs hírportál.

Az Európa sugárút és a Pirosi út szakaszán lévő körforgalomnál 8.05-kor egy ötvenhárom éves nőt ütöttek el. A helyszínen történt ellátását követően a Sürgősségi Központ sebészeti osztájára szállították – mondta dr. Zoran Krulj, az elsősegély szolgálat szóvivője.

Elmondása szerint mintegy öt perccel később a Bíróság épületénél, a Maksim Gorkij és a Sutjeska utca sarkán ütöttek el egy kerékpárost. A helyszínen ellátták a harminchét éves hölgyet, akinek egy beutalót is kiírtak, hogy ha szükséges lesz, akkor jelentkezzen a sebészeten.

A harmadik balesetre a Žarko Vasiljević utca kezdetén került sor 8.35 körül. Ekkor egy gépkocsi ütött el egy ötvenhárom éves nőt, akit elláttak a helyszínen, majd a Sürgősségi Központba szállították.

A Felszabadulás sugárúton, a Dalton üzletközpontnál is 9.25 körül elütöttek egy gyalogost. A nyolcvannégy esztendős idős hölgyet az elsősegély-szolgálat tagjai a helyszínen ellátták, majd a Sürgősségi Központba szállították.

A Nagybecskereki úton este 19.45 körül, a Jelić benzinkútnál, egy gépkocsi elütött egy motorkerékpárost. A harmincegy éves férfit a helyszínen ellátták, majd a Sürgősségi Központba szállították.