2024. április 26., péntek

Repülőjegyek féláron

A Covid-rendszerben működő kórházak dolgozói kapnak kedvezményt

Elérkezett a fellélegzés ideje – vélekedik az egészségügyi minisztérium, ezért az elhangzott állítással azonos névre keresztelt kampányt indított az Air Serbia légitársasággal, amelynek célja, hogy olcsóbban juthassanak repülőjegyekhez az egészségügyben dolgozók, akik már több mint egy éve állják a sarat a pandémia miatt. Tízezer kedvezményes jegyet osztanak ki, az erről szóló szerződést csütörtökön írta alá Zlatibor Lončar miniszter és Duncan Naysmith, a légitársaság igazgatója.
A kampány részleteiről szólva elmondták, hogy az Air Serbia jegyeire 50 százalékos kedvezményt kapnak, a közvetlen járatok esetében lehet felhasználni azt, kivéve a New York-i járatot. A kedvezményes utalványok 2021. július 1-je és december 31-e között vehetők igénybe.
Több mint 200 ezer polgárt kezeltek az elmúlt bő egy évben kórházban az egészségügyi dolgozók, megérdemlik a pihenést, hangzott el. Az utalványokat a Covid-rendszer részét képező, vagy korábban azon belül működött klinikai központoknak és kórházaknak küldik el, ismertette Lončar.