2024. április 27., szombat

Újra igényelhetők a kedvezményes vonatjegyek

A világjárvány miatt bevezetett több hónapos szünetet követően újra igényelni lehet a különböző kedvezményeket biztosító vonatjegyeket – áll a Szerbiai Vasutak Közvállalat közleményében. Az akció keretében vásárolt jegyekkel az utazók engedményesen látogathatnak különböző idegenforgalmi látványosságokat, de egyes szálláshelyek is csatlakoztak a közvállalat kezdeményezéséhez.

Egyre több montenegrói vállalkozó is érdeklődik a lehetőség iránt – olvasható a közleményben. Kiemelik, hogy az akcióhoz csatlakozott a montenegrói vasúti közlekedést koordináló közvállalat, illetve a Bar Idegenforgalmi Szervezet is, amelyek által egyre több tengerparti cég is biztosítja a kedvezményeket a vonattal utazóknak.

Az akció keretében vásárolt belföldi vonatjeggyel az utazók a megvételt követő 24 órában használhatják ki a kedvezményeket, a bari nemzetközi járatra vett jegyekkel járó engedmények viszont 10 napig is érvényesek – közölte a Szerbiai Vasutak Közvállalat honlapján.

Ugyanitt arra szólítják fel a szerbiai és a montenegrói turisztikai szervezeteket, hogy csatlakozzanak az akcióhoz, annak érdekében, hogy az utazók megismerhessék Szerbia és Montenegró szépségeit. A lehetőségekről és kedvezményekről a www.srbvoz.rs portálon tájékozódhatnak részletesebben az érdeklődők.