2024. április 26., péntek

Branislav Lečić vallomást tett Danijela Štajnfeld vádjaival kapcsolatban

Danijela Štajnfeld színésznő azzal vádolta meg a híres színészt, Branislav Lečićet, hogy még 2012-ben erőszakot követett el ellene. A férfi ezzel kapcsolatban tett vallomást a rendőrségen.

Lečić a rendőrkapitányságra gyalogszerrel érkezett, az ügyvédje kíséretében, hiszen az illetékesek már korábban felkeresték a vallomástétel okán.

A színész egy videohívás alkalmával elmondta, hogy úgy érzi, mintha üldöznék, ezért eldöntötte, a nyilvánossághoz fordul, hogy elmondhassa a történet másik oldalát is. Állítása szerint a színésznővel sohasem volt köztük sem szerelmi, sem pedig szexuális kapcsolat, nemhogy erőszak, csak és kizárólag munkakapcsolat.

A Štajnfeld által bizonyítékként benyújtott hangfelvétel kapcsán a színész elmondta, hogy ott csak a szerepeiket próbálták el.

A színésznő a beszélgetést egy 2016-os találkozásukkor készítette, amely párbeszédre azért volt szüksége, hogy feldolgozhassa a traumát, amelyet átélt.

A New York Times szerkesztősége lehetővé tette a teljes 77 perces dialógus meghallgatását, és észrevételeik szerint semmi nem utal arra, hogy a párbeszédet korábban begyakorolták volna.