2024. április 26., péntek

FRISSÍTETT – Főbe lőtt férfi holttestére bukkantak

A meggyikolt fiatalember apja nevét Željko Ražnatović Arkan meggyilkolásával fűzik össze

Egy 35 év körüli férfi élettelen testére bukkantak ma hajnalban a fővárosi Miljakovac városnegybedben. A riasztott mentőcsapat már csak a halál beálltát állapíthatta meg. Az áldozatot főbe lőtték – jelenti a Szerbiai RTV.

Dr. Tamara Vasić, a sürgősségi osztály ügyeletese szerint 5.29-kor érkezett hozzájuk a telefonhívás, méghozzá egy kiskereskedés alkalmazottaitól, akik üzletnyitás miatt érkeztek abba az utcába, ahol a tragédia történt.

Az N1 emlékeztet, hogy az utóbbi tíz napon Belgrádban több ízben is lövöldöztek. A Resava utcában egy személy megsérült, egy férfit Zimonyban ugyancsak megsebesített a lövedék, és saját háza előtt kidobták az autóból. Egy parkban két fiatalember sebesült meg, Dorćol városrészben pedig bomba robbant.

A Kurir értesülése szerint a Bor utcában Zoran Uskoković Skole 22 éves fiát gyilkolták meg. A fiatalembert 23.30 óra körül gyilkolhatták meg, amikor leparkolta autóját. Az időpontot a szomszédok állítására alapozzák, akik abban az időben hallottak lövéseket. A fiatalember vérbefagyott testét mégis csak reggel találták meg a közeli kiskereskedésbe árut szállító fuvarozók.

Zoran Uskoković Skole neve nem ismeretlen a nyilvánosság előtt. Nevét Željko Ražnatović Arkan 2000-es meggyilkolásával fűzik össze.