2024. április 26., péntek
BAJNOKOK LIGÁJA

Madridi vagy milánói gondok?

Az Inter eddig csak szenvedett a BL-ben (Fotó: Beta/AP)

Az Inter eddig csak szenvedett a BL-ben (Fotó: Beta/AP)

A ma esti BL-forduló legnagyobb kérdése, hogy a Real Madrid vagy az Inter kerül nagyobb gondba a B csoportban. A madridiak az első körben meglepő vereségbe szaladtak bele a donyecki Sahtar ellen, a múlt héten pedig a sírból hozták vissza a meccset a ’Gladbach ellen. A Inter két döntetlent tud felmutatni ugyanezen együttesekkel szemben, így féltávhoz érve kulcskérdés, melyik nagy klub tud lépéselőnybe kerülni a másikkal szemben. Aki alulmarad, nagyon nehéz helyzetből várhatja a folytatást…

A kiváló formában lévő Szoboszlai a Leipzig színeiben most a címvédő Bayern ellen mutathatja meg, mit tud a főszínpadon, míg a Liverpool a mindig veszélyes Atalanta otthonába látogat.

KÜLFÖLDI LABDARÚGÁS

Bale visszatért

Gareth Bale győztes gólt szerzett a Tottenham színeiben a Brighton ellen hazai pályán a PL vasárnap esti zárómeccsén. A walesi támadó a 70. percben csereként lépett pályára, pár pillanattal később eldöntötte a három pont sorsát. Mourinho legénysége már a második a táblázaton. Angliában a forduló rangadóját az Arsenal nyerte a Manchester United ellen. A derbi egyetlen gólját Aubameyang lőtte tizenegyesből.

Angol bajnokság, a 7. fordulóban: Manchester United–Arsenal 0:1, Tottenham–Brighton 2:1. Az élcsoport: Liverpool 16, Tottenham 14, Everton, Southampton és Wolverhampton 13 pont stb. Francia bajnokság, a 9. fordulóban: Monaco–Bordeaux 4:0, Lille–Lyon 1:1. Az élcsoport: PSG 21, Lille 19, Rennes 18 pont stb. Német bajnokság, a 6. fordulóban: Hertha–Wolfsburg 1:1. Az élcsoport: Bayern és Borussia (D) 15, Leipzig 13 pont stb. Olasz bajnokság, a 6. fordulóban: Roma–Fiorentina 2:0, Napoli–Sassuolo 0:2, Sampdoria–Genoa 1:1. Az élcsoport: Milan 16, Sassuolo 14, Juventus és Atalanta 12 pont stb. Spanyol bajnokság, a 8. fordulóban: Granada–Levante 1:1, Valencia–Getafe 2:2. Az élcsoport: Sociedad 17, Real Madrid (–1) 16, Atlético (–2) 14 pont stb.