2024. április 27., szombat
MAGYARKANIZSAI CNESA OKTATÁSI ÉS MŰVELŐDÉSI INTÉZMÉNY

Új tanfolyamok indulnak Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény előkészítette tanfolyamkínálatát a 2020/2021-es tanévre, nyelvi tanfolyamaik sorában a legnagyobb érdeklődésre a német és az angol nyelvi képzések számítanak.

Angolnyelv-képzést kínálnak az óvodásoknak, az általános iskolásoknak és a felnőtteknek is kezdő és haladó szinten. Az óvodás és első osztályos gyerekek 25, a második‒nyolcadik osztályos tanulók 60, a felnőttcsoportok 70 órás képzésben vehetnek részt. Azoknak, akik németül szeretnének megtanulni,70 órás nyelvi kurzust kínálnak. Számukra is több tudásszinten indítanak csoportokat tapasztalt oktatóval.

Hagyományosan elindul a közkedvelt szerb nyelvi képzésük is középiskolások, illetve felnőttek részére. A 60 és 80 órás tanfolyam keretében kis létszámú csoportokban beszédcentrikus munka folyik majd. A magyarul nem beszélőknek 74 órás magyartanfolyamra van lehetőségük beiratkozni.

Folyamatos a jelentkezés 120 órás szabó-varró tanfolyamukra, valamint az államilag elismert, 400 órás könyvelői képzésre is, az intézmény ugyanis igazodik a hallgatók igényeihez, kellemes környezetben folyik az oktatás, továbbá kedvező részletfizetési lehetőséget is kínálnak az érdeklődők számára.

A Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény illetékesei arra kérik az érdeklődőket, további részletekért forduljanak bizalommal az intézmény oktatásszervezőihez a 024/873-043-as telefonszámon, az edukacija@cnesa.rs e-mail-címen vagy személyesen a Fő tér 9-es szám alatt.