2024. április 26., péntek
ÓBECSE

Folytatódik a sportközpont felújítása

Folytatódik az óbecsei Đorđe Predin Badža Sportközpont felújítása – erről írtak alá tegnap egy 3,7 millió dinárt értékű megállapodást a tartományi kormány és Óbecse önkormányzatának képviselői. Đorđe Miličević tartományi kormányfőhelyettes a munkatársaival és Dragan Tošić polgármesterrel megtekintette az eddigi beruházásokat a sportlétesítményben, és ellátogatott a csaknem egy kilométer hosszan teljesen átépített Zöldfás utcába is. Az elmúlt négy évben ezeken kívül is számos óbecsei projektet támogatott a tartományi kormány – hangzott el a látogatáson.

Újabb 3,7 millió dinárral támogatja a tartományi kormány a sportközpont felújítását (Fehér Rózsa felvétele)

Újabb 3,7 millió dinárral támogatja a tartományi kormány a sportközpont felújítását (Fehér Rózsa felvétele)

– Óbecsére ez idő alatt több mint 800 millió dinár érkezett a tartományi költségvetésből. Ezek között a beruházások között voltak útfelújítások és -újjáépítések, csatorna- és vízvezeték-hálózatok kiépítése, dűlőutak kialakítása, mezőgazdasági beruházások, és támogattuk a vidéken élő fiatalokat is – nyilatkozta Đorđe Miličević.

Dragan Tošić polgármester elmondása szerint a Zöldfás utca befejezése után a Csuka Zoltán utca következik, de a tervek között szerepel a Danilo Kiš utca felújítása is.