2024. április 27., szombat
HOROSZKÓP

Márciusi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születési órából). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Kos (március 21. – április 20.)

Lelki világa most gazdag lesz, s jó volna, ha bevetne valamilyen spirituális dolgot is az életébe. A hit is nagy szerepet játszik, s főleg a hónap első része az, amikor tennie kell valamit e téren. A hónap második felében már a testére összpontosítson. Barátaival kapcsolatban még a hónap első részében tisztázza a dolgokat, a pénz pedig egész hónapban örömöt fog okozni önnek.

Bika (április 21. – május 20.)

Végre jól érezheti magát a bőrében, nyugodt lesz, megszépül, a teste rendben lesz, a lelke a hónap második felében egyensúlyba jön, s végre az anyagi gondok sem gyötrik tovább. A hónap derekáig rendeződnek a tervei, a baráti összejövetelek, a szórakozás sok örömet hoz. A külföld is nagy hangsúlyt kap, energiája nagy része erre megy el. Karrierjében lassan, de biztosan bejön a várt eredmény.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A munka és karrier végre sikeres, ön teljes fényben tündökölhet. Titkos szerelem vagy más élvezetek ebben az időszakban boldogságot hoznak. Céljaira a hónap vége felé összpontosítson, a lelki világa pedig sok jót tud jelen pillanatban hozni. Ha most végez sikeres rítusokat, szerencsével jár. Partnerével is közös nevezőre juthat.

Rák (június 22. – július 22.)

Az összetűzések időszaka ez. Sok mindent le kell rendeznie párjával, s munkatársaival, ellenségeivel is. Külföld most sikert hoz, s bármilyen jogi megoldás is javulást eredményez. Barátaira egész hónapban számíthat, a karrier terén pedig a hónap vége hoz jót. A pénzzel kapcsolatban is jóra számíthat, s valamilyen fontos hivatalos iratot is végre beszerezhet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ez egy ideális időszak arra, hogy elnyerje mások pártfogását. Bármilyen kölcsönre vagy segítségre számít, annak is most jött el az ideje. Ha örökséget vagy másoktól befolyó pénzt kell rendeznie, tegye meg a lépéseket. Külföld a hónap második felében sikert ígér, s ha bármilyen hivatalos dolgot kell elvégezni, akkor tegye azt meg.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Kivételesen most nem az egészség és munka köti le az ön figyelmét, hanem a partnerkapcsolat, az ajándékok, a külföldi utazások, a hit, a magasabb szintű tudás. Igen jó időszak ez hivatalos dolgok rendezésére is. A szerelem teljesen leköti az ön figyelmét, büszke lesz társára és pozitív fejleményeket várhat. A nyilvánossággal kapcsolatban is sikere lesz.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Lassan rendeződnek a dolgok az otthonnal, mesterekkel, munkálatokkal kapcsolatban. Ez kiváló időszak új, hasznos szokások bevezetésére, sőt olyanokra, amelyek már máskor is időszerűek voltak, csak abbamaradtak. Az egészséggel kapcsolatban nagyon jók a kilátások. Ajándékokra is lehet most számítani, s partnere is bőkezűbb lesz.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Kiváló időszak ez tanulásra, rövidebb utakra, szerződésekre, megbeszélésekre, döntésekre. A gyerekekkel kapcsolatban meg lesz elégedve, együtt örülhetnek, s egészsége javulni fog. Bármilyen régi vagy új egészségi problémája van, keressen rá gyógyírt, mert most talál rá az igazira, ami segít. A szerelem is virágozni fog, úgyszintén a rokoni és szomszédi kapcsolatok is.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Sokat fog most dolgozni, de ezt élvezni is fogja, sokat fog keresni és költeni is. Az otthonnal és családdal kapcsolatban nagyon meg lesz elégedve, örömét leli bennük. Valakire támaszkodhat, számíthatnak egymásra. Szép időszak ez, használja ki! Ha vannak háziállatai, azokkal kapcsolatban is sikere lesz, ha sportol, ott is kedvező a helyzet.

Bak (december 22. – január 20.)

Még mindig sok bolygó „sétálgat” az ön jegyében, benne a felelősség és a kitartás bolygója is, de a szerencse, a pénz, a siker, az igazság meg a felszabadulás bolygója is itt van. A Mars pedig energiát, gyorsaságot, ihletet és tüzet ad mindennek, amihez hozzáfog. Nem szabad most tétlenkednie, szórakozzon, mozogjon, szeressen, harcoljon, és élénkítse fel kapcsolatait.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A magány most jót hoz, mély felvilágosodásokat és megérzéseket. Álmai továbbra is különösek és viharosak lesznek, mégis próbálja meg értelmezni azokat, és fedje fel a tudatalattijában rejlő titkokat. Lelkizés mellett ez az időszak nagyon jó a családi kapcsolatok javítására, fizetése is növekedni fog, s rövidebb kiruccanások is aktuálisak lesznek.

Halak (február 20. – március 20.)

Kiváló időszak ez, hiszen a Nap az ön jegyében jár, és együttállásban lesz az ön uralkodó bolygójával, a Neptunusszal. Ez az álmok megvalósításának, az illúziók világának, a művészet és a romantika ideje, a képzelet megtestesülése, itt van a fény, a hit, a titok és a megérzés. Használja ki a hónap első felében ezt az álomvilágot megfoghatóvá tevő lehetőséget. Sikere lesz a barátokkal és a rokonokkal, sőt a pénzzel kapcsolatos céljai elérésében is.