2024. április 27., szombat
SZUPERLIGA

A TSC győzelemre játszik Inđiján

A topolyai TSC csapata kiválóan szerepelt a legmagasabb rangfokozatban újoncként a bajnokság eddigi szakaszában. Az első tavaszi fordulóban, idegenben a kiesés ellen küzdő Inđija lesz az ellenfél. A mérkőzés szombaton 13 órakor kezdődik. Azt követően pedig a Partizant fogadja majd a topolyai gárda.

Mirko Jovanović segédedző az Inđija elleni első idei bajnoki mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón elmondta, hogy a csapattagok és a szakvezetőség is már türelmetlenül várja a rajtot. Jól felkészült a csapat, mindössze két új játékost igazoltak, a már összeszokott gárda az eddig ismert egyedi és eredményes stílusban szeretné folytatni. A segédedző azt is elmondta, jól ismeri egymást a két csapat, egyszerre jutottak fel legutóbb a Szuperligába, több mérkőzést is lejátszottak már korábban. Hozzátette, a rajt azonban hozhat meglepetéseket, az ellenfél ugyanis új játékosokat igazolt, és a vezetőedzőt is lecserélték.

A sajtótájékoztatón jelen volt még Nenad Lukić, a TSC és egyben a liga legeredményesebb csatára, aki egykor az Inđija csapatában is játszott. Elmondta, tisztában vannak azzal, hogy nem lesz könnyű, de a csapatban kiváló a hangulat, és a győzelem a cél. Dragan Svitić, a TSC kiváló védőjátékosa felépült régebben szerzett sérüléséből, játszott az előkészületi mérkőzéseken, és gólpasszt is adott. Ő is megerősítette, hogy kiváló a hangulat, nagyon várják a folytatást, és a cél a győzelem az Inđija ellen.