2024. április 26., péntek

Köszöntő

Kedves Olvasóink! Eseményekben gazdag, dolgos, felemelően szép jubileumi évet zár a Magyar Szó. Az Újság háromnegyed évszázados fennállásának jegyében telt a 2019. esztendő.

Sok mindent letettünk az asztalra azért, hogy még jobbá, olvasmányosabbá, közvetlenebbé, a sokrétű igénynek eleget téve változatossá tegyük a lapot. A megkezdett munkát 2020-ban töretlenül folytatjuk, és még inkább kiteljesítjük a megvalósítást a tartalom gyarapításával. Tesszük ezt azért, hogy Önöknek, az Olvasóknak kedveskedjünk, mert tudjuk, hogy az olvasótábor tartotta fenn a Magyar Szót 75 éven át, és azt is, hogy az olvasói igény viszi előre a Magyar Szót, és tartja életben a papíralapú újságot a jövőben is.

Éjfélkor, a pezsgős koccintáskor gondoljanak erre is egy pillanatra. Mi, Magyar Szó-sok biztosan így teszünk, mert számunkra ez a legfontosabb.

Szeretnék minden munkatársnak köszönetet mondani a törekvéséért, odafigyeléséért és a gondos munkájáért. Önöknek, kedves, hűséges olvasóink, békés, boldog és derűs új esztendőt kívánok, sok sikert, örömet a családjuk körében, és jó egészséget a 2020-as évben!