2024. április 27., szombat
HOROSZKÓP

Decemberi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születési órából). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Kos (március 21. – április 20.)

Igen jó időszak vár önre, egy sikerekkel és elismeréssel teli hónap előtt áll. A karrier terén jelentős pozitív változások lesznek, csak karácsony körül legyen óvatos, mert akkor napfogyatkozás lesz. Ekkor nem szabad semmiféle jelentős döntést hoznia, mert nem jár szerencsével. Baráti köre a hónap második felében okoz örömöt, a pénz pedig „dőlni” fog az ölébe.

Bika (április 21. – május 20.)

Az Uránusz hatására mindenféle újdonságot, merész, sőt extrém dolgot is bevállal ön, s ez jelen pillanatban sikerrel jár. A partnerkapcsolatban a Mars dominál, most idegesség, lobbanékonyság, sok munka, ám óriási szenvedély is várható. A pénzzel kapcsolatban sikere lesz, külfölddel kapcsolatban pedig sok jó esemény várható.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A partnerkapcsolat az, amin a hangsúly lesz. A hónap eleje csalódást vagy hamisságot hoz a kapcsolatba, s ez az érzés kitart az egész hónapban. Fektesse erejét most a munkájába, s legyen óvatos mások pénzével, a felügyelőkkel, a biztosításokkal is. Ha valamilyen orvosi beavatkozásra lesz szükség, igyekezzen, hogy az december 19-e előtt történjen.

Rák (június 22. – július 22.)

Sajnos meg fogja érezni a karácsony körüli napfogyatkozás hatását is, mely legjobban a partnerével és a külvilággal kapcsolatos dolgokra vonatkozik, s nem lélegezhet fel azután sem, mert a januári holdfogyatkozás pedig éppen az ön jegyében fog történni. Szüksége lesz energetikai védelemre. Vigaszt szerettei, a hobbija és a hite tud nyújtani, külföldről is várhat segítséget, és az is jó, ha megváltoztatja nézetét.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Otthonában nagy lesz a sürgés-forgás, ha ez elmúlik, csináljon egy nagytakarítást, amelyben megszabadul a már nem idevaló dolgoktól, s energetikailag is tisztítsa meg otthonát, rakodjon el másképpen. Vegyen fel új szokásokat, figyeljen egészségére, és támogassa gyerekeit, vagy fogadja el segítségüket.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A figyelme a szeretteire irányul ebben a hónapban, gyermekének jelentős sikere lesz, ám karácsony körül legyenek óvatosak. Ez az időszak igen jó kommunikációra, döntésekre, tanulásra, megbeszélésekre és utazásra. Energiáját fektesse testvére vagy rokona megsegítésére is még ebben a hónapban.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A keresete és a pénzügyek veszik igénybe figyelmét és energiáját az egész hónapban. Bizonyos irat vagy levél elveszhet, legyen óvatos, amikor telefonál, és ne adja ki a titkokat. A lakással, házzal kapcsolatos intézkedések hónapja ez, kedvező változások lesznek, kivétel ez alól a karácsony körüli időszak.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Igen aktív lesz ebben a hónapban, sok munkája lesz, de pozitív eredményekre számíthat. A hónap elején pénzvesztesége lesz, vagy titkos és tiltott dolgokba keveredik. Utazással kapcsolatban nagy sikerei lesznek, ugyanúgy a rokoni kapcsolatokban is, megbeszélésekkel is, csak a karácsonyi napfogyatkozás miatt kellene védelem.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Álmai intenzívek lesznek, ön pedig titkos ügyekbe keveredhet, esetleg áldozata lesz egy átverésnek, de a függőségi helyzetek is felerősödnek a hónap első felében. A Jupiter kilép az ön jegyéből, s mostantól a szerencse nem magától értendő. A keresete, a tehetsége és az értékek fogják foglalkoztatni, a hónap eleje pozitív, de újév körül ne hozzon fontos döntéseket.

Bak (december 22. – január 20.)

Használja ki a hónap első felét, mert öt bolygó mellett a déli holdcsomópont is az ön jegyében van, ezeknek minden téren sorsszerű pozitív hatásuk lesz, főleg azért, mert a szerencse bolygója, a Jupiter is belépett az ön jegyébe, s egy egész évig megsegíti önt. Ami nem kedvez, az a karácsonyi napfogyatkozás, ez sem az egészségre, sem elismerésekre, sem a döntésekre, sem a változásokra nem kedvező.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Az otthonnal, családdal és ingatlanokkal kapcsolatban a gond helyett felszabadulás és váratlan siker várható, új dolgok vásárlása, főleg elektromos készülékek beszerzésére kedvezőek a fényszögek. Ön elégedett lesz, lelki világa gazdag lesz, főleg a hónap első felében, a második fele pedig érzékenyen érintheti.

Halak (február 20. – március 20.)

A munkával, a karrierrel vagy a munkaadóval kapcsolatban csalódás érheti, félreértés a főnökkel vagy az egyik szülővel, ám ha közös titkuk van, akkor siker várható. A hónap első fele szép időszak, s most hozza meg a döntést és az utolsó simításokat külfölddel kapcsolatban. A barátok jót hoznak, s lépjen be valamilyen szervezetbe, egyesületbe, klubba a hónap első felében.