2024. április 27., szombat

Összevertek egy kamaszt Szabadkán

A Subotica.com tudni véli, hogy a tettesek után könnyű testi sértés gyanújával nyomoznak

A Lifka Sándor Art Mozi előtti városi buszmegállóban tegnap este fél hétkor egy hét kamaszból álló csoport rátámadt, majd összevert egy tizenhét éves fiút.

A Subotica.com hírportál értesülései szerint az áldozat nem ismerte támadóit. Az áldozatnak eltörött a kulcscsontja, valamint felszakadt a szemöldöke. A fiút a Közkórházban tartották megfigyelés céljából.

A.S., az áldozat, azt mondta, hogy soha életében nem találkozott támadóival, azok minden ok nélkül elkezdték ütlegelni, majd amikor menekülőre fogta, üldözni. Állítólag botokkal is ütéseket mértek a fiúra. Az áldozat édesanyjának elmondása szerint a támadók szintén a buszmegállóban várakoztak és akkor lendültek támadásba, amikor a fiú megindult a jármű irányába. Az anya szerint a támadás nem nemzeti alapon történt, mert sem fia, sem a támadók nem szólaltak meg. A helyi rendőrparancsnokság nem kívánta megerősíteni az értesüléseket. A Subotica.com tudni véli, hogy a tettesek után könnyű testi sértés gyanújával nyomoznak. Állítólag szemtanúi is voltak a tettnek.