2024. április 27., szombat

Autóülések kisgyerekeknek

A temerini község közlekedés-biztonsági tanácsa az idén már másodszor hirdetett pályázatot autóülések kiosztására ingyenes 0+ korcsoportos gyermekeknek.

Temerin központja (Góbor Béla felvétele)

Temerin központja (Góbor Béla felvétele)

Az autóülés elnyerésére pályázhatnak mindazok a Temerin község területén élő szülők, akiknek gyermeke 2019-ben született. A pontos adatokat tartalmazó jelentkezési lap letölthető az önkormányzat honlapjáról, vagy kérhető a temerini községháza épületében az ügyfélszolgálat 1. sz. pultjánál.

A jelentkezési laphoz mellékelni kell:

1. A szülők személyi igazolványának fénymásolatát. 2. A gyermekek születési anyakönyvi kivonatának fénymásolatát. 3. A munkaviszonyban lévő szülőktől igazolás a nettó havibér magasságáról, illetve a munkanélküliek esetében bizonylatot a Nemzeti Foglalkoztatási Hivatalból. A dokumentációt a temerini községháza épületében az ügyfélszolgálat 1. sz. pultjánál kell benyújtani.

Amennyiben a pályázat által kiosztásra tervezett és a rendelkezésünkre álló 20 autósüléstől több jelentkező lesz, a kisebb havi bevételű szülők előnyben részesülnek. A hiányos, vagy nem teljes dokumentációval érkező jelentkezések nem kerülnek elbírálásra. Azoknak a jelentkezését, akik a közlekedés-biztonsági tanácstól már kaptak autóülést, nem veszik figyelembe.

A pályázatra október 7-éig lehet jelentkezni.