2024. április 27., szombat
HOROSZKÓP

Augusztusi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születési órából). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Kos (március 21. – április 20.)

A hónap eleje váratlan pénzügyi nehézségekkel szembesíti önt. Óvakodjon a meggondolatlan befektetésektől. Több pénzt költ majd szórakozásra és gyermekeire, esetleg a nyaralás többe fog kerülni, mint tervezte. Barátai miatt is idegeskedni fog. Mindez a hónap második felében rendeződik, sőt pozitívra fordul át. Jogi dolgait és külföldiekkel kapcsolatos ügyeit sikerrel intézi majd.

Bika (április 21. – május 20.)

Sok stressz és váratlan fordulat jellemzi ezt az időszakot, főleg a családdal, szülőkkel és az otthonnal kapcsolatban. Az otthon fölújítása ideális e fényszög levezetésére, ám nem lesz zökkenőmentes a dolog. A hónap második fele már nagyon jó, élvezheti az otthon melegét, a családi béke és nyugalom visszaáll. Ügyeljen vérkeringésére, vérnyomására és a lábszárára, ereire. Pénzzel kapcsolatban kiválóak az esélyek.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Partneri kapcsolatokra igen jó ez az időszak, sőt a nyilvánosság előtt is jól fog szerepelni. A közlekedésben legyen óvatos, s vigyázzon, milyen titkokat ad ki, az aláírásokra is ügyeljen, no meg a telefonbeszélgetések és az internet okozhat még kellemetlenséget a hónap első felében. Később a családdal kapcsolatos ügyek kerülnek fókuszba, s kedvező változásokra számíthat.

Rák (június 22. – július 22.)

Pénzügyei nemsokára rendeződnek. Igyekezzen elutazni oda, ahova szeretett volna, s rendezni iratait és megbeszéléseit. A rokonok most aktívan részt vesznek az ön életében, s itt az ideje, hogy szomszédaival rendezze vagy elmélyítse kapcsolatát. Egészségi állapota most javulni fog, s ha most kezd el valamilyen kúrát, vagy új szokást, az igen jó hatással lesz önre.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ez az ön ideje, végre javul a helyzet minden téren. Visszatér büszkesége, önbizalma, ereje, életkedve. Egy kis izgalom még várja a karrier terén és a nyilvánosság előtt, ám a hónap második felében ez is rendeződik. Nyereményre számíthat, gyerekei sikerére, szerelmi sikerekre és szórakozásra. A barátokra figyeljen most, hozzon meg fontos döntéseket, de tervezze ki előre a lépéseket.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A hónap első felében új ötlete támad majd, amely nagy változást indít be az életében. Egy fölfedezés, egy új világnézet, más népek hite vezeti önt erre az útra. A hit, a lelki fejlődés, a meditáció ideje ez. A családdal és az otthonnal kapcsolatban is meghitt lesz a helyzet. A hónap második fele hozza meg a teljes sikert, elismerésben is részesülhet, s egészségével sem lesz gond.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Most beszéljen meg minden fontos dolgot, kössön szerződéseket, utazzon el, ha kell. Rokonai segíteni fogják, szomszédaira is számíthat. Céljait el fogja érni, egy kis kezdeti nehézség után. Baráti kapcsolatai is rendeződnek, s lelki békéje is visszatér. Jelentős ez az időszak, megteheti a változást, kövesse álmait.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A munka területén kell most bizonyítania, egy kis kihívás is lesz, azt oldja meg, ha lehet újításokkal, modern dolgokkal, elektronika vagy internet segítségével, s azután rendeződnek a dolgok. Pénzügyei beindulnak, jó lehetőségek mutatkoznak majd. A baráti köre most sok örömben részesíti önt, kellemes órákat töltenek együtt. A társadalmi változások, törvények kedveznek önnek, egészsége is javulni fog.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Jelentős sikert tud most elérni ön. Használja ki ezt az időszakot, akár a munka terén előmenetelre, akár tudása gyarapítására, életszínvonala növelésére. Egészségi probléma csak a hónap elején várható, azután jelentős lesz a javulás. Pénzügyei nemsokára rendeződnek, most kell értük tennie. Forduljon segítségért magas pozíción lévő személyekhez.

Bak (december 22. – január 20.)

Egy kis alkalmazkodásra lesz szükség, ám ön megszokta már azt, hogy semmi sem megy könnyen. Ha idejében alkalmazkodik, s elfogadja azt, amin nem tud változtatni, akkor egészségi állapota nem fogja megsínyleni ezt. Kedvező változásokra számíthat a hónap második felében gyermekeivel kapcsolatban, a szórakozás és a szeretet is jelen lesz életében. Külföld és külföldiek növelik a boldogságot, s a hivatalos ügyek rendezése is sikerrel jár.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Baráti köre fölvidítja önt nappal, éjszakái azonban álmatlanok lesznek. Rossz álmok, lelkiismeret-furdalás, félelem, régi problémák okozzák a bajt. A hónap elején párja is nehezíti a helyzetet, konfliktus várható, ám ezután mind ő, mind mások pozitív hatással lesznek önre, s együttesen nagy célokat valósíthatnak meg.

Halak (február 20. – március 20.)

Igyekezzen tartós sikereket elérni a munka területén és hírnevén is javítani, ismeretségét növelni, mert ez egy kiváló időszak az ilyesmire. A munkára, az egészségre és a partnerkapcsolatra összpontosítson. Ezek az életterületek kerülnek jelenleg fókuszba, itt a siker. A baráti kapcsolat nem kecsegtet semmi szép fordulattal. A hónap elején legyen óvatos a szavakkal és a közlekedésben is.