2024. április 26., péntek
HOROSZKÓP

Júliusi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születési órából). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Kos (március 21. – április 20.)

Eléggé idegfeszítő lesz a hónap első része, mivel a Mars és az Uránusz, a robbanékonyságot hozó két bolygó rossz fényszögbe kerülnek egymással. Kerülje a vitákat, mert még ha győz is, a sérülést ön sem kerülheti el. Főleg a szerelem, a gyerekek, a szórakozóhelyek és a sport okozhat sérülést. Legyen óvatos az elektromos berendezésekkel, műszerekkel is, ne kapkodjon!

Bika (április 21. – május 20.)

Jó időszak ez megbeszélésekre, rokoni látogatásokra, utazásra. Emellett, ha bármit is le kell írnia, el kell döntenie, azt jól fontolja meg, s inkább majd a jövő hónapban döntsön, intézkedjen. Amit eddig halasztgatott, azt most tegye meg. Otthonában jelentős pozitív eseményekre számíthat.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Párja, partnere segítségére számíthat, s érdemes konzultálni vele minden téren. A pénzzel kapcsolatban jelentős ez az időszak, ha elmaradt pénzre számít, most végre megkaphatja. A hónap végén ügyeljen a közlekedésre. Rokoni gondok is felmerülhetnek július második felében, s szomszédai is idegesíteni fogják. Jobb, ha kerüli a konfliktust.

Rák (június 22. – július 22.)

Eljött az ön időszaka, élvezze ki! A hónap első része okozhat váratlan pénzkiadást, ám a második részében ön ezt bevasalja más helyről, sőt, többet is. Azonnal mondja ki azokat a dolgokat, amelyeket eddig elhallgatott. Utazzon el oda, ahol régen volt, vagy régóta kívánkozik. Örüljön az elismerésnek, s próbáljon meg ne aggódni senkiért és semmiért sem.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Most lép be a Mars az ön jegyébe, s már a hónap első felében komoly feszültséget hoz mind a partnerkapcsolatban, mind más emberekkel is. Óvakodjon, nehogy elfajuljanak a dolgok. Itt az idő, hogy elgondolkodjon a múltban hozott, főleg a családdal, sikerrel, titkokkal és egészséggel kapcsolatos döntésein. A hónap legvégén szintén lesz egy vita vagy veszélyes helyzet, ám gyermekei és hobbija boldoggá teszik majd.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Ez egy jelentős időszak lesz, tudnia kell, hogy mikor kell cselekedni, mikor leállni, mikor hallgatni, s mikor mit mondani. Legyen meggondolt, akkor nem lesz baj. Mivel napfogyatkozás és holdfogyatkozás is lesz, a döntéseket jó lesz elhalasztani. Lelki dolgokra, meditációkra és titkos tevékenységekre megfelelő ez az időszak. Segítsen barátain, akár néhány jó szóval, szükségük lesz rá.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Változik az ön státusza, renoméja nő, s egy nagy célt is el fog érni. Akár üzleti, munkahelyi sikerről van szó, akár a családdal, az otthonával van kapcsolatban, sikerrel jár. Váratlan fordulatok lesznek a baráti körben, s most kell igyekeznie, hogy terveit valóra váltsa. Az utazások is sikerrel járnak, bármilyen társulat/társaság azonnal hasznot hoz, ám lesznek stresszes helyzetek is.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Kapcsolata a partnerével a hónap elején és végén igen kedvezőtlen fényszögeknek lesz kitéve. Legyen óvatos, hogy a pillanatnyi dühkitörések ne okozzanak tartós kárt, főleg a hónap eleje veszélyes, mert egybeesik a napfogyatkozással. Pénzügyei jól alakulnak a hónap második felében, s a karrierje is beindul egy stresszes helyzet után. A törvény az ön oldalán áll.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Eljött az idő, a karmikus terheket komolyan venni, megszabadulni tőlük, és az életfeladatokat teljesíteni kell. A mágia, a vallás, a törvény, az átalakulás, sőt a halál témája is aktuális lesz most. Óvakodjon a felügyelőktől, a biztosítások azonban jót hoznak. Főleg a hónap eleje és közepe lesz jelentős, ekkor jól gondolja át, milyen problémával találta szembe magát, ami a múltban is gondot okozott. Használja tapasztalatát, bölcsességét, s csak így tudja teljesíteni az égi követelményeket.

Bak (december 22. – január 20.)

Sajnos, a hónap derekán a holdfogyatkozás nem sok jóval biztat. A lényeg az, hogy ne hozzon akkor fontos döntéseket, habár óriási késztetést fog érezni, mert bármit tesz, azzal csak ront a dolgon. A Merkúr is visszafelé halad, s itt az ideje annak, hogy újra átbeszéljék párjával a problémákat. Ha csak lehet, döntést csak augusztusban hozzanak, most csak fontolgassák a lehetőségeket. Ingerlékeny lesz, kerülje az ezüst dolgokat.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Új szokásokat fog bevezetni a mindennapi munkában, s most tehet valamit az egészsége érdekében is. Párjával együtt olyan helyre ajánlatos menni, ahol régen már voltak, s beszéljék meg a munkamegosztást is a házban. Problémái lesznek az elektromos készülékekkel, internettel, telefonnal. A baráti összejövetelek azonban sok feszültséget feloldanak.

Halak (február 20. – március 20.)

Barátai az ön együttérzésére és segítségére számítanak. Megbeszélésekre és utazásra a hónap első fele a megfelelő. A hónap vége problémát hoz a munkával és az egészséggel kapcsolatban. Főleg a vérkeringés, stressz, a láb alsó része van veszélyeztetve. A szerelemben, a szórakozásban vagy a gyerekekkel kapcsolatban jelentős siker várható, s így lesz ez a szerencsejátékban is.