2024. április 27., szombat
VALLANAK A KORÁBBI SZÉPSÉGEK

Cvijin Blanka: A Strandszépe Tajvanig repített

2014-es Strandszépe, 2015-ös Szeged Szépe, a 2016-os Magyarok Világszépe első udvarhölgye, a 2017-es Miss Intercontinental Hungary első udvarhölgye, 2018-as Miss Nature Intercontinental (Lengyelországban), 2018-as Global Charity Queen (Tajvan)

Életem első szépségversenye a Strandszépe volt. Akkor még elképzelni sem tudtam, hogyan is zajlik egy ilyen esemény. Furcsa belegondolni: már öt éve annak, hogy a fejemre került a korona. Azóta már számos szépségversenyen részt vettem, és több koronával is gazdagodtam. Emlékszem, a verseny utáni interjún az volt az egyik kérdés, hogy hogyan tovább, mi a következő kitűzött cél, és akkor csillogó szemmel azt mondtam, hogy egyik kitűzött célom a szépségiparban nem más, mint kijutni ezáltal külföldre, ahol érvényesülhetek. Az álmom valóra vált, a versenyt követően ugyanis huzamosabb időre kijutottam Törökországba, valamint Európa számos országában is jártam. A szépségversennyel Lengyelországtól egész Tajvanig jutottam, ahol Európa Top 4 lánya közé is bekerültem. Erre mindig olyan jó visszaemlékezni!

Elmondhatom, hogy érdemes volt belevágni az első szépségversenybe. Ha hosszú távon valakinek nem célja, hogy ezen a területen maradjon, akkor is mindenképp ajánlani tudom, hiszen minden nő vágya, hogy legalább egy napra „minden körülötte forogjon”, gyönyörű ruhában, sminkben és frizurával mindenkit lenyűgözzön.