2024. április 27., szombat
HOROSZKÓP

Júniusi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születési órából). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Kos (március 21. – április 20.)

Ez a hónap minden jegynek sok kihívást jelent, idegességet, akciót. Nos, önnek nem okoz gondot az ilyesmi, hisz ön mindig pörög, ezért könnyebben viseli a stresszt. A pénzzel kapcsolatban igen jó időszak vár önre, csak az otthonában legyen óvatos, nehogy baleset érje a kapkodás miatt. Idegesíteni fogják a családtagok, jó lenne hasznos munkát végezni, javítgatni valamit a ház körül.

Bika (április 21. – május 20.)

Kezdi már érezni az Uránusz hatását, ez kizökkenti önt a megszokott kerékvágásból. E bolygó az elkövetkező hét évben itt fog landolni az ön jegyében, s igencsak fölforgatja az életét. Ez csak akkor rossz, ha ön nem akarja elfogadni a változásokat. Most vegyen föl új szokásokat, legyen különös, modern, szabad, tanuljon és csináljon új dolgokat, s kezdje azt el azonnal. A szavakkal és a közlekedéssel azonban legyen óvatos.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ez az ön hónapja, egészségre, sikerre számíthat, büszke és boldog lesz. A pénz azonban idegességet hoz, no de jön is és megy is sok, bizonyos régi tételek, adósságok is aktuálisak lesznek ebben az időszakban. A partnerrel filozófiai kérdésekben, jogi dolgokban, vallással és pénzzel kapcsolatban nem fognak egyetérteni, jobb lesz tehát nem vitatkozni.

Rák (június 22. – július 22.)

Ez a hónap igen sok aktivitást, küzdelmet, elismerést hoz, most kell tenni mindenért. Ügyeljen azonban, hogy ne kerüljön összetűzésbe másokkal. A beszéd, az iratok és a szerződések fontosak lesznek. A hónap eleje hozhat titkokat, ám a hónap folyamán minden a felszínre kerül. A baráti kör segíteni fog önnek, szép és jó társaságnak fog örvendeni, amibe egy kis flört is belefér.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az ön lelki világán van a hangsúly, bármi a felszínre tud törni jelen pillanatban, ami a tudatalattiban van. Álmai sokatmondóak, nyugtalanok, most próbáljon nagytakarítást végezni a lelkében. Ön most homályban van, ez még nem az ön ideje, csak az előkészületeké. Fontos a baráti köre, de itt is inkább együttérzésre, vigasztalásra, problémás eseményekre számíthat.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Gyermekei miatt fennálló gondjai lassan, de biztosan meg fognak szűnni. A ház, lakás és ingatlanok miatt jogi gondjai lesznek, ezeket rendezze, ha tudja. A munka terén sikerekre számíthat, a nyilvánosság beszélni fog önről. A baráti kör sok energiáját elvesz, nekik kell segíteni, velük, vagy ellenük kell harcolni ebben az időszakban.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Ez az időszak elhozza a sikert, céljait végre eléri. A karrier terén is sikert arathat. Minden hivatalos dolog intézésére lesz megfelelő fényszög. A konfliktusoknak nemsokára vége, eljön a megegyezés, a kiegyezés ideje. Adásvételre is szert tehet, s rokonaival kapcsolatban bizonyos örömteli eseményre, sikerre számíthat.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Sok pénzt fog költeni gyerekeire, szórakozásra, játékokra és szerelmére. Jó időszak ez pihenésre, nyaralásra, de meggondolatlan költségekbe is belefog keveredni. Legyen óvatos a szavakkal, valamit át kell még gondolni, amiről már szó volt néhány hónappal ezelőtt. Ami az utazást illeti, olyan helyekre érdemes menni, ahol már volt.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Ebben a hónapban a bolygók úgy sorakoznak fel, hogy sok kihívást tartogatnak. Nem lesz egészen biztos abban, hogy mi is a helyes út, hol az igazság, szabad-e valamit megtenni, vagy sem. Valaki hiányozni fog a családból, esetleg titkok övezik a kapcsolatait. A pénzügyei még mindig nehézkesek, ám valamilyen elmaradt pénzt hamarosan megkaphat.

Bak (december 22. – január 20.)

Jelen pillanatban végre eredményt érhet el az egészség területén. Jó időszak ez a háziállatokkal vagy kedvencekkel kapcsolatban is. Kedvező viszonyok uralkodnak a munkahelyén, örömmel fogja végezni a dolgát. Most vezessen be valamilyen változást akár az étkezéssel, akár a szokásokkal, akár az öltözködésével kapcsolatban. Az új stílus sikert hoz.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A barátok jelenleg sok bulit rendezhetnek, sok lesz a költekezés, a szórakozás, s filozofikus dolgokat fognak megvitatni. Ügyelni kell, hogy ne túlozzák el a dolgokat. Álmait meg tudja majd fejteni, régi álmok jönnek majd elő, vagy régi problémát old meg akár imán, akár hiten vagy álmokon keresztül. Egészségére figyeljen most, aktív lesz, szorgalmas, de a sérülések igen valószínűek.

Halak (február 20. – március 20.)

Ha sportol, akkor sikere lesz, ha nem, akkor pedig találjon magának valamilyen kikapcsolódást. Ebben az időszakban igencsak ki fogja mutatni együttérzését, segítséget adhat is, de kaphat is, ha önnek van rá szüksége. Az ingatlanok és a család boldogságot hoznak, a gyerekeire pedig sok energiát kell most szánjon. Óvakodjon, hogy ne vesszenek össze.