2024. április 25., csütörtök

Tankcsapda vagy Romantic?

A közönség szavazással döntheti el, ki lépjen fel az augusztusi Nagyboldogasszony Napokon

Az elmúlt több mint tíz évben számos neves fellépő állt az augusztusban megrendezett Nagyboldogasszony Napok színpadán Törökbecsén, tavaly lépett fel itt Sergej Ćetković, Nina Badrić, Halid Bešlić és a magyar Piramis, de hallhattuk a rendezvényen énekelni Lepa Brenát, Zdravko Čolićot, Severinát, az Eddát, a Mobil Mániát és sok más népszerű zenészt és együttest is.

Az idei év nagy újdonsága lesz az, hogy a szervezők úgy döntöttek: a közönség is vegye ki a részét a döntésből, és szavazással befolyásolja azt, hogy ki lépjen fel az augusztusi rendezvényen?

A pénteki kezdőnapra (augusztus 23-ára) Zvonko Bogdan és a Garavi sokak között dől majd el a verseny. Szombaton lesz magyar fellépője a rendezvénynek, itt a közönség arról dönthet, hogy ez a Tankcsapda vagy a Romantic együttes legyen-e. A hazai fellépők közül a Van Gogh, az Ortodox Celts, a Hladno Pivo és Ničim izazvan szerepel a listán, és az első két helyezett állhat majd színpadra szombaton. A rendezvény utolsó napján ezúttal Ana Bekuta vagy Svetlana Ražnatović Ceca léphet fel, és közönségszavazat dönti el azt is, hogy a Dejan Petrović Big Bend vagy Boban Marković zárja-e a háromnapos fesztivált.

A szavazólapot a község hivatalos oldalán lehet megtalálni (www.novibecej.rs), és a rendezvény minden egyes napjára két lehetőség közül lehet választani február végéig.