2024. április 27., szombat
FÖLSZÁLLOTT A PÁVA

Segítsük őket!

A zentai Sőregi Anna és versenytársa, Komáromi Kristóf ma 19.30-tól a Duna Televízió Fölszállott a páva elnevezésű tehetségkutató műsora középdöntőjében méri össze tudását a vetélkedő többi résztvevőjével.

Mi innen a Vajdaságból is segíthetjük őket, mégpedig úgy, hogy SMS-ben a 38-as kódra szavazunk (+362044-22-999, +363044-22-999, +367044-22-999), továbbá a Médiaklikk Plusz applikáción keresztül ingyen is lehet rájuk szavazni. Médiaklikken keresztül a műsor ideje alatt 20 ingyenes szavazat adható le, vagyis 5 percenként lehet szavazni.

Sőregi Annával tegnap telefonon értekeztünk, és afelől érdeklődtünk, hogyan teltek a középdöntő előtti utolsó napok. Elmondta, nagy intenzitással készültek, és izgatottan várják a ma esti megmérettetést:

– Egész napokat töltöttünk a tévében, ahol nagyon jó volt a hangulat, és mentoraink segítségével igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni. Amit lehet, azt kihozzuk magunkból, és tesszük mindezt élvezettel, alázattal. Fotózás is volt az elmúlt napokban, tényleg nagy volt a nyüzsgés, de minden pillanatát élveztük. Nagyon várjuk az estét, amikor ismét színpadra állhatunk, ahol ezúttal somogyi dalokat fogunk előadni, azon belül is egy kis falu, Szenna dallamait. Szeretettel várunk mindenkit a képernyők elé ma este fél nyolctól!